Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A manóba, droidos felület. Mi a megoldás? Agyfsz kapok többet dobja ki mint a rendes weblapot látom.
-
Valahogy be lehet azt állítani, hogy csak a YT-t a HDD-re bufferelje? Ez generál nekem igen sok SSD írást, egész nap HD-ban mennek a zenék. Thx!
-
Véletlenül derült egy érdekes, de nem túl jó dolog. HA fut a chrome, tök mindegy milyen és hány ablak, de legyen csak egy ph fórum ablak és lerakom a tálcára, akkor a noti nagyságrendekkel kevesebbet megy el akkuról. Arra jutottam, hogy fut egy halom chromeˇ32.exe ugye és ebből egy picit dolgoztatja a cpu-t, épp annyira, hogy az a nyugalmi kicsi fogyijából egy nagyobba kapcsol. Észrevétel volt nem több.
-
Sziasztok! Rendeltem egy routert. A gond vele a full kínai felület. Hírhedt erről a hibáról. A megoldás állítólag a chrome lesz, mert automata lefordítja az oldalt. Hol tudom aktiválni majd ezt?
-
Van tippetek miért nem megy az érintőpados vissza gesztus chrome alatt? Csak ott nem megy ahol kellene, hogy menjen.

A többi gesztus megy. -
válasz
myke01
üzenetére
Egy jó ideje ilyen silány. Gép hibának hittem, mert sok sok éves a rendszer, de a null perces win7-en is? Nekem eddig bejön a Chrome. Teszi a dolgát. Elég hamar elindul. Pl a netrádió itt közel sem eszi annyira a procit mint FF-en, ott visított a venti úgy fűtött tőle. Itt nem. Kis apró megfigyelések.
-
2007-2015 >> Firefox. Most ebben a 10 percben telt be a pohár! Nem hiszem el, hogy a FF laggol asztalin és a nulláról telepített notin is, de a Chrome nem! Az összes problémás lapon vizsgázott! Mától Chrome!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest