Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
zileut
üzenetére
Időzített egeres dologra szerintem nincs bővítmény.
Jelzős cucc:
Egyes oldalakhoz vannak kiegészítők, melyek pl. a fórum hozzászólásokat vagy üzeneteket figyelik és értesítenek, van pl. ilyen ehhez az oldalhoz is (prohardver lapcsalád fórumát és a privát üzeneteket tudja figyelni), vagy pl. facebook, esetleg twitter figyelő cuccok, de olyan általános kiegészítő nincs szerintem, ami bármelyik oldalon bármilyen változást figyelne és jelezne. Konkrétan mire gondolsz, mire lenne szükséged? -
törölt tag
válasz
zileut
üzenetére
Sajna nem, akartam is kérdezni, de aztán tegnap elfelejtettem...
Namelesske: Ezt én nem tapsztaltam, viszont ha gond van a finomgörgetéssel, van egy hardver függő megoldás is:
Logitech Flow Scroll (Scroll App) ezt viszont csak Logitech egér tulajok tudják igénybe venni. Náluk is csak azoknál van értelme, akik még nem a finom görgős egér modellekkel rendelkeznek, pl LS1.
Beépül az Internet Explorer-be, a Mozilla Firefoxba, és a Google Chrome-ba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest