Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
nemhiszem régebbi buid-ekkel is előjött 10.6 véglegessel is , a javított build-k 10.7néven utánna pedig 10.61 RC no ez nálam kivágta a biztosítékot legalább a Chrome nem hoz nyilvánosságra hibás build-eket , hanem kidob egy aránylag stabilat.
Ráadásul egy kis marketing dolog ahogy leszerződött a Bing-el és az AVG-vel , szerintem mégjobban lehúzza pedig egy nagymultú cégről van szó mégis kevés a piaci részesedése.
Ott van a Chrome mindentéren elismerésem feléjük néhány év allatt berobbant a köztudatba és már most jobb a piacon felhasználói szinten. Úgy oda voltak hogy az operával hogy biztonságossabb keveseb rés van mint akármelyik más böngészőn , utánna pedig jött a fekete leves , hiszen mindenki megilyedt annak idelyén a Chrome-tól hogy adatpkat gyűjt a felhasználó böngészési szokásairól, nolámcsak mióta figyelmesebben tekintgetem a Chrome-t észrevettem hogy azért nem gyenge a káros oldal blokklása , operának szinte nulla hiába hogy ott a fent említett AVG link scanner. A Google suggestion-t meg végleg elfelejtik tudom ( magyaroperán is voltak próbálkozások de azért az nem az igazi )Nem vagyok Anti Operás nagyon szeretem , szerettem de a mai felálás mellett MOST
nonszensz
ÜDV F34R
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest