Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
SpongyaBob #459 üzenetére
Nincs. Kapszula csak a borsmentásban van.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
SpongyaBob #457 üzenetére
Próbáltam. Tegnap vettem egyet,nem vaníliás. Olyan mint a régi sima dohányízű.
-
Zsolesz1885
tag
Nekem teljesen eltűnt a neo íze, szimplán csak mentol íze van, a szöllősnek meg a tuttis-nak is. Nálatok is előfordul?
-
remi67
tag
Nincs doboz (íztől függetlenül) amiből 1-2 db ne szakadna bele.
Én csak itthon használom (1 reggel, 1 este, esetleg ha délben itthon vagyok akkor délben 1) úgyhogy nem olyan nagy probléma, fogpiszkálót szoktam felülről beleszúrni és úgy ki lehet húzni.
A gyártástechnológiával lehet valami gond, nem elszakad hanem szétcsúszik, kipróbáltam, a kihúzás után simán össze lehet újból rakni. -
dionaea
őstag
Wn meg csak egyszer találkoztam ilyennel, narancsosnál
-
falabu88
aktív tag
Nektek milyen sűrűn szakad bele a töltet a készülékbe elszívás után? Kb 2 hónapja gariban cserélt készülék, sűrűn tisztítom. Az elmúlt 2 csík áfonyás Neo-ból minden 3-4. szál alsó fele beleszakad. Iszonyat idegesítő, ha olyan helyen vagyok, hogy nincs nálam semmi amivel ki tudnám tolni, alig tudom kiütni belőle (vagy nem is tudom...). Olyan, mintha hőre eleresztené a ragaszó, és amint kicsit megszorul kivételkor, már szakad is ketté...
-
remi67
tag
Egyelőre a 8 eddigi van, amikor van. Ma voltam egyik dohányboltban mert éppen elfogyott, a 8-ból volt a polcon 3.
Viszont azt mondta a dohányboltos, hogy hamarosan kapnak egy újfajta, új technológiás készüléket, ami szintén 6E Ft lesz és vannak hozzá már töltetek, 1200 Ft/doboz. Rákerestem de nem valami sok releváns találat van:
Glo Hyper Magyarország megváltoztatta a csoport nevét. A régi név: MC MYCHOICE HASZNÁLÓK, az új név: MC MYCHOICE hevítő HASZNÁLÓK.
A boltos azt mondta kipróbálta és veri mind a két eddigit. Jó, ez egy vélemény.
-
petyametyo
aktív tag
Köszönöm
-
dionaea
őstag
válasz
petyametyo #442 üzenetére
Glo.hu n fent van minden elérhető íz.
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen készüléket . A kérdésem az hogy milyen ízek vannak most amiket itthon lehet venni?
Köszönöm -
NdrewSunix
őstag
Sziasztok!
Hallott vagy tapasztalt valaki már olyat, hogy a GLO/ Neo -tól kisebesedett a szája környéke?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest