Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Luci-ra lehetne Tomato64 skint készíteni, és akkor legalább azok is éreznék a Tomato feelinget akiknek nem támogatja a routerük

Vannak olyan Luci skinek ahol fa elrendezésben vannak baloldalt a menüpontok, a betűtípust a színvilágot (fejléc lábléc logók stb) Tomato64-esre lehetne igazítani. Ha lenne egy ilyen skin Luci-ra akkor sem használnál openwrt-t ? A Padavan Grey2 skinjének adaptálása Luci-ra is megfordult a fejemben. Sajnos nem értek a programozáshoz, webfejlesztéshez így nem tudom megcsinálni az említett Luci skineket.Ennek a felületnek vizuálisan Luci-ra adaptálása nem lehet nehéz szerintem:

Mint említettem van hasonló elrendezésű Luci skin:
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jól bírja a torrentezést?

ASUS AC65P-t kellene lecserélnem és nem tudom hogy valami herélt wifi7 router-t vegyek-e vagy ez a combos AX Flint 2 elég-e nekemEgyelőre wifi 7 eszközünk nincs még de jövőre már lehet új telefon képében
ami nekem viszont fontos hogy 1000-es netet röhögve vigye a procija
AC65P is Mediatek procis és wifis, 6év alatt sosem tudtuk letérdeltetni pedig sima ASUS szoftver megy rajta és már vagy 3éve semmi FW-t nem adtak ki rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest