Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
-
bim
veterán
válasz J.J. András #6852 üzenetére
1,250vcore az alapfesz.
a 73fok az azért annyi mert egyszerűen domboru az IHS (kupak)
de nem érdekel.polirozni nem fogok mert nálam jönnek mennek a hv.-k.gondolhatod hogy játék alatt max 50-55fok amit el tud érni.
és azt se felejtsük el hogy passziv vizem van nem aktiv...pooby:
-
frankoxD
csendes tag
lenne 1 kérdésem
mért fontos hogy ram/fsb=1:1 legyen?
ha más akkor mivan?Nem a mennyiség és a minőség a lényeg, hanem, hogy sok és jó legyen...
-
P00By
nagyúr
O.o egy pillanatig azt hittem meghalt a gépem ,de csak áramszünet volt és a szünetmentes is feladta!Már cska az a kérdés,h miért nem vettem észre Elég lol volt...
-
Dr.Én
veterán
Hali
Mai nap össze raktam az uj gépet.Gigabyte P35-DS3 lappal.
A cd-jéröl melyik progikat kell,muszály felrakni?
Ja a procihütöm(Hyper TX2)800-900RPM-en forog, ezt lehet valahogy állitani?
Elöre is kösziWOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Hali
Az miért van hogy a TX2 csak 800-900-on pörög?
És amikor elindittom akkor egész addig nem pörög a TX venti amig be nem jön a BIOS?
elöre is kösziWOT: kissio
-
Gorneck
legenda
Aktuális bios-ok: [link]; [link]
Aktuális driver-ek:
[Intel chipset driver!]
[Audio driver!]
[Realtek 8111 LAN driver!]
[Jmicron driver!]
[L:http://downloadcenter.intel.com/download.aspx?url=/14848/a08/iata78_cd.exe&agr=N&ProductID=2101&DwnldId=14848&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional&lang=deu[RAID/AHCI Driver!][/L]
[L:http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=2782&DwnldID=13477&strOSs=All&OSFullName=Alle%20Betriebssysteme&lang=deu[HECI driver (QST-hez szükséges)][/L]
Fórumok:Forumdeluxx: Gigabyte P35-DS3/DS3L/DS3R/DS3P ***Sammelthread*** [link]
Forumdeluxx Gigabyte P35-DS4/DQ6 ***Sammelthread*** [link]
XtremeSystem: Official Gigabyte P35 bios+info thread [link]
Német hivatalos Gigabyte fórum: [link]
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Aktuális bios-ok: [link]; [link]
Aktuális driver-ek:
Intel chipset driver!
Audio driver!
Realtek 8111 LAN driver!
Jmicron driver!
RAID/AHCI Driver!
HECI driver (QST-hez szükséges)
Fórumok:Forumdeluxx: Gigabyte P35-DS3/DS3L/DS3R/DS3P ***Sammelthread*** [link]
Forumdeluxx Gigabyte P35-DS4/DQ6 ***Sammelthread*** [link]
XtremeSystem: Official Gigabyte P35 bios+info thread [link]
Német hivatalos Gigabyte fórum: [link]
Gorneck#1239
-
tlac
nagyúr
válasz Gorneck #6880 üzenetére
sokra megyek velük az acorp lapomhoz
nem úgy volt, hogy ezek bekerülnek az 1. hozzászólásba is?
az utolsó 2 így jobb lenne
RAID/AHCI Driver
HECI driver (QST-hez szükséges) -
Laraxior
titán
Komolyan mondom,ha közelebb laknál egy 3dmark teszt erejéig elkérném a procidat... a legjobb GTSem van csak ez a rohadt 6750 fogja vissza a 3dmark pontot,de azért így sem kutya
[link][ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-KP-
addikt
holnap veszek magamnak egy Giga p35C DS3R lapot. meg tudnátok nekem mondani, hogy mit érdemes az http://www.intel.com/support/chipsets/ oldalról letölteni hozzá? giga oldaláról leszedtem az utilityket, meg a drivereket, kérdés hogy intel oldalról mi kell még. e2140 lesz benne és vista 32bit + xp 32bit egyszerre. nem lesz raid és nem kell ahci hotplug sem.
köszi a helpet.
[ Szerkesztve ]
-
CsAbU
tag
Lusta disznó vagyok és nem böngészem végig ezt a néhány ezer hozzászólést... Tudja vki hogy mi a különbség az S3L és a DS3L között? Azon kívül, hogy előbbi kb. 5 rugóval drágább... :-( Gyártó lapján az összehasonlító táblázat ugyanaz, kiegészítőknél ugyanazok szerepelnek...
Volare necesse est! http://pg.c2.hu
-
Peace
nagyúr
Hangkarival lenne problémám. Mikrofon bemenetre lenne szükségem, de sajna a csúszka nálam szűrke. Csak vonalbemenetem van felvételnél. De ez sajnos iszonyat gerjedést és recsegést okoz ventrilon ha egyszerre beszélek valaki mással. Valami megoldás, hogy előcsalogassam mikrofont? KN8 Ultran lévő realtek chipel semmi gondom nem volt. De most ez csöppet idegesít.
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Jelenleg p35c-ds3r -em van. Q6600-ot használok vízzel. Mosfet blokkot nem tudok rögzíteni a jelenlegire ezért cserét fontolgatok. p35-dq6 vs. x38-dq6 cserét.
A p35 mellett az ára, x38 ellen az ára szól.
Nektek milyen szempontok játszanának?
Érdemlegesek-e a műszaki különbségek?
Teljesen tanácstalan vagyok... Várjak x48ra?
Köszi előre is..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Gorneck
legenda
válasz Samanbacsii #6896 üzenetére
DS3P-t kellett volna venned, ha vízed van...
Nem akarlak elkeseríteni, de X48 még nem is biztos lesz DDR2-vel, arról nem is beszélve, hogy kb annyiért mint az X38. Vagyis semmit...
Gorneck#1239
-
HaRdCoRe
aktív tag
Tényállás van... Levettem a crazycool panelt a hátlapról a vizesblokk felfogatása miatt és bekapcsoláskor 10mp-ig megy (se kép se hang), majd lekapcsol. Visszakapcs magától, ekkor 2mp-ig megy... ez végtelenségig így tovább!
Whattafuck???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest