Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Frissíts bios-t ahogy előttem is írják, illetve nyomhatnál egy CMOS Cleart. A Phenom II 955BE-hez már az FDB bios kell.
Amúgy az alaplapodnak nem pontosan ez a topikja, de hasonló a két csoport. Neked ez a topik kell. KLIKK.
A CMOS Clear és a bios frissítés mikéntjei is bent vannak az alaplapi kiskönyvben.
-
Nézd meg, hogy megy-e az össes mag. Everest memória olvasás/írásnál mutatja, hogy hány magosnak látja.
Haverom járt úgy valamelyik nap egy 965-ös CPU-val, hogy csak két magot hajtott az ASUS alaplap. BIOS-ban kellett állítgatni, hogy menjen rendesen...Esetleg próbáld meg a lgújabb BIOS-t felrakni, ha még nem tetted meg. Hátha segít...
Én is szívok ám egy 790XTA-val...
Nálam is karcsú a 3DMark06 eredmény...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest