Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
Sziasztok!
Az én konfigom: MA-790XT-UD4P, Phenom II X2 550, 2*1 GB OCZ 1600mhz platinum kit.
Nos szóval új ramot vennék 2*4GB -t, tehát a kérdés hogy akinek ilyen (hasonló) lapja van mit ajánl?
Visszaolvasgattam hogy GEIL, Samsung kapásból nem jó, tehát ezt már ki is zártamilletve olvastam hogy 1600 MHZen nem fut el AMD vel semmi, ez jogos a mostanit is stabilan csak 1333mhzen tudom használni. Illetve az érdekelne hogy a CL7 és CL9 között (aki már próbálta ) mennyire észrevehető a lassúság (pl: játékok betöltésekor, kicsomagolás ,Photoshop) ?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- eBay
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest