- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ahh, megtaláltam végre egy jó és aktív topikot
Én is szeretnék majd egy AM3 konfigot építeni és kb másfél hete tanulmányozom az AM3-as lapokat. Eddig Intelben voltam inkább otthon és most kicsit bajban vagyok az AMD chipsetes lapokkal.
Nem szeretnék felesleges SLI-t és 16 millió sata portot, csak egy jó lapot, amiben benne van egy kis tuning lehetősége is.Kinéztem néhány lapot Giga és Asus palettájából:
- Asus M4A87TD EVO
- Gigabyte Ga-870A-UD3
- Asus M4A79XTD Evo
- GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P (érdekes, ez csak 26 ezer és komolyabbnak tűnik, mint egy két 790-es giga lap, amik meg 30 k felett vannak)Visszaolvasva azt látom, hogy a 8xx et nem nagyon ajánljátok, mert annyival nem nyújt többet, mint amennyi a felár.
Ezek a lapok amúgy ilyen 25-27 ezer körül vannak, ennél többet nem nagyon szeretnék lapra kiadni ha lehetséges. Így is horribilis összeg felállítani egy jó konfigot.
Nézem amúgy a Giga 790es lapjait, de mindegyik (kivéve GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P) 30ezer forint körül van és azt már azért sokallom érte eléggé!Előre is köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest