Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
Hali!
Nekem is egy GA-MA790XT-UD4P (rev. 1.0) -es lapom van, mellette PhenomII x2 550 BE-vel, es 2x2 Gb OCZ gold memo.
A gondom az lenne, hogy orthos kozben ha csak a memo teszt megy, siman futkoraszik a rendszer 1 napot, ha csak procit terheltem akkor is, sot memtest is lement a 2 modullal egyszerre, illetve kulon-kulon 1-1 ejszakat.
Ennek ellenere, ha orthosban memo+proci teszt van, akkor 10 mp utan mintha reseteltem volna, ujrainditja magat, sot ezt kepes megtenni uresjaraton is, persze teljesen kiszamithatatlanul, van hogy megy orakat stabilan.
Az ilyen ujraindulasok utan se bill, se eger nincsen (lap nem visit a speakeren), egyszeruen nem kapnak aramot. Mondjuk ez elofordult telepites kozben is, hogy kiestek az usb-k, es menetkozben megszunt az eger, a bill, de a ps2-es porton regi egeret meghajtotta.Nem tudom, hogy jolerzem-e, de ez laphiba? mert minden alkatresz vadi uj, nincs 4magositva, szval semmi huzas, alapjarat default ertekekkel, mikozben a hazat huti 2 12cm-es venti, a procit meg egy arctic freezer xtreme. (proci hofok 100%on 41C)
A tap pedig egy FSP everest 500W-os, amiben 8pines csati alapbol nincs, csak 2x4pinbol van a plusz fesz.Merre keresgeljek tovabb?
Elore is koszi a valaszt es bocs a hosszu postert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Építő/felújító topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- További aktív témák...
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi