- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
válasz
vizirider #1155 üzenetére
(Ezt a szöveget már két topikba is beleírtam, az egyikbe tévedésből. Leginkább ide kellett volna.)
Szeretném megerősíteni a nálam hozzáértőbbek véleményét a Kingmax FLGE85F-B8MF7 2 GB DDR3 ramokkal kapcsolatban. (Zöldcimkés, alumíniumbordás.)
Nekem is jócskán voltak negatív tapasztalataim a Kingmax-szal, de DDR3-ra váltáskor olvasgattam a topicot, és úgy döntöttem, beleszavazok. Jól tettem! (A konfigom a nevem alatt.)
Ebben a pillanatban az említett ramok 2X2GB, 1.8V-on,1600 MHz-en, 7.6.6.20, 1T(!) időzítésekkel teljesítenek, Unganged módban, 16 óra prime-mel, Crysissal, super PI-vel tesztelve. Gangedben "csak" 3 órát teszteltem, Nem akartam hinni a szememnek (meg a Kingmaxnak).
Ezennel megköszönném mindazoknak, akik ezen az oldalon ráirányították a figyelmemet!(Később derült ki, hogy a 7.6.6.20, 1T >1.85V-on ment. Elnézést kérek a pontatlanságomért!)
Szerintem nincs mitől félned!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest