- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
válasz
vizirider #1155 üzenetére
(Ezt a szöveget már két topikba is beleírtam, az egyikbe tévedésből. Leginkább ide kellett volna.)
Szeretném megerősíteni a nálam hozzáértőbbek véleményét a Kingmax FLGE85F-B8MF7 2 GB DDR3 ramokkal kapcsolatban. (Zöldcimkés, alumíniumbordás.)
Nekem is jócskán voltak negatív tapasztalataim a Kingmax-szal, de DDR3-ra váltáskor olvasgattam a topicot, és úgy döntöttem, beleszavazok. Jól tettem! (A konfigom a nevem alatt.)
Ebben a pillanatban az említett ramok 2X2GB, 1.8V-on,1600 MHz-en, 7.6.6.20, 1T(!) időzítésekkel teljesítenek, Unganged módban, 16 óra prime-mel, Crysissal, super PI-vel tesztelve. Gangedben "csak" 3 órát teszteltem, Nem akartam hinni a szememnek (meg a Kingmaxnak).
Ezennel megköszönném mindazoknak, akik ezen az oldalon ráirányították a figyelmemet!(Később derült ki, hogy a 7.6.6.20, 1T >1.85V-on ment. Elnézést kérek a pontatlanságomért!)
Szerintem nincs mitől félned!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen házat vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest