Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Darkmilka
üzenetére
Inkább DS3-at vegyél, mert a DS4 heatpipe hűtése nem a legjobb. Körbemelegíti a rendszert.
DS3 olcsóbb és tuningban ugyan annyit tudnak, egyforma tartósak (mind a kettőn szilárdelketrolitos kondik vannak).
400-as FSB biztos tud alapfeszen mind, az én DS4-em +0,1V-al ami ugye annyira minimális eemlés, hogy drop miatt kb az a valós alapfesz (vagy még annyi se) 450-et tud. Az más kérdés 4400-ből milyet fogsz ki.
Lehetőleg Rev 3.3-asat vegyél, mert az tutira támogatja az újabb 1333MHz-es rendszer fsb-s procikat.
mod:
tuninglistaa link alján: ki mivel meddig... [link]
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
Darkmilka
üzenetére
Hmm...sztem így nem fog kiderülni számodra hogy P5B vagy DS3 ha ilyeneket kérdezel mindkét topikban.....mit szeretnél tudni? mindkét lap jó minőségű, jól tuningolható stb....szimpátia ár külső esetleg plussz felszereltség alapján dönts

mod.:ja és miért lennének hibái? ezt nem is értem.....
[Szerkesztve] -
danee91
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Asus ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DS3 olcsóbb és tuningban ugyan annyit tudnak, egyforma tartósak (mind a kettőn szilárdelketrolitos kondik vannak).