- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
neoanimasola
csendes tag
Jaaajjj istenem... Elvesztem, alig találtam vissza a fórumra... Szóval igen... Annyi volt csak.Újratelepültem C-n, D beRAWult, aztán leformáztam... De mondom, megtalálni megtalál mindent, vissza is hozza, csak nem érti...Nem lehet, hogy az a probléma, hogy D RAW volt mikor leformáztam, és most úgy hozza vissza az adatokat?Hogy RAWot akarnak a kis fájljaim?
( lehet hülyeséget mondok, nem értek hozzá...)Nem tudom... Fogalmam sincs mi lehet a baja...
Az mit jelent, hogy nem a rendszer default adatait használtam?
-
neoanimasola
csendes tag
-
neoanimasola
csendes tag
Hello! Én ügyes voltam, oda lett egy csomó adatom...
A GetDataBack-kel vissza tudtam/om hozni az elveszett adataimat, viszont egyik fájlt sem tudom megnyitni. A képeket nem jeleníti meg, a Word doc-okat ha megnyitom, tele vannak mindenféle más bolygóról származó hieroglifával, az mp3-ra azt írja, hogy nem mp3 formátum, a rar fájlok ismeretlen formátumúak,és így tovább. Tehát, tulajdonképpen nem ismer fel senkit és semmit, a makacs dög... Kérdésem az lenne, hogy ezzel tudok mit csinálni, vagy felejtsem el? Mert fontos, fontos, (több száz kép, több havi munka, nehezen megszerzett zenék...etc.) de azért annyira nem, hogy több tízezret kifizessek érte... Azért hálás lennék, ha valaki tudna segíteni... Előre is köszönöm! Mosollyal: Neo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest