- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
valami elvi gond van.
mind az xorg, mind az xgl ugyanazzal a hibával (nem)indul. igazából sosem bírtam még teljesen azonosulni az X lelkivilágával, ezt sem bírom felfogni...
mindegy is, megvárom, míg bejut a portage-ba.
--
most úgy csinálom, hogy simán indít egy xorg-ot kdm-mel az initszkript, belogolok kde-be, innen indítom el az szkriptet, amit a howto-ban volt, átírtam, fullscreen kapcsolóval indítja az Xgl, compiz, gnome kombinációt.
próbálgatni jó lesz így is, bár ahogy nézem a funkciókat, nem lesz túl nehéz megszokni őket. ez a kockán forgatós asztalváltás szerintem nagyon szemléletes, egyszeri júzer jobban felfogja, hogy mi történik ha asztalt vált. én is.
az exposé is nagyon hasznos, kissé alma-szaga van
, de nagyoktól koppintani nem szégyen.
a kis izgő-mozgó menük is nagyon szépek, az ablakok hullámzása úgyszintén. kívánncsi leszek, éles üzemben meddig tűröm el, de úgy tűnik jelenleg, nem túl időrabló effektek, az szépet meg szeressük.
egy szó mint száz, nagyon tetszik.
amúgy, nagyon régi, gyengus kis kártyám van, de szépen, akadás nélkül megy...
... míg el nem indítok mplayerben egy videot. ettől egy kicsit belassul, de nem vészes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de nagyoktól koppintani nem szégyen.