Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yom
aktív tag
Hat azt ugy ertettem, h nem m1, h miota feltettem a 0.50-est, azota a cd-n kivul semmit se mountol. en cd-t nem tudtam irni, az uj dbus-sal, de miutan beraktam a user-t a cdrom csoportba, ment minden jol. mondjuk, mar azt sem ertettem, h miert nem a cdrw csoportba kellett tennem?!
lehet h az usb-vel is csak hasonlo gondok vannak, csak meg nem volt idom foglalkozni vele. bar sztem ez nem normalis igy. regi verzioval, az tudta elerni a cd-t (iras, olvasas), stb..., aki a disk csoportban volt.
ezert gondolom, hogy a hangkartyat is ez kapcsolta ki. betolti jol a hangkartya modulokat, de mikor a mixer jon, kiirja, hogy nincs hangkartya. es ez eleg furcsa
bar az erdekes az, hogy a modulokat meg a dbus inditasa elott tolti be, es adja a hibat. uh lehet h udev? v vmi mas lehet a hiba? igazabol nemtom
mielott hazajottem nyomtam 1 emerge syncet, majd emerge -pvDu world t, nezegettem a csomagokat es vagy az uj udev-nel, vagy dbus-nal (nem emlexem pontsan) nalam ott volt, hogy kell uj kernel, mert a mostani nem jo hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet h az usb-vel is csak hasonlo gondok vannak, csak meg nem volt idom foglalkozni vele. bar sztem ez nem normalis igy. regi verzioval, az tudta elerni a cd-t (iras, olvasas), stb..., aki a disk csoportban volt.