Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, a vege az lett, hogy irtam libtorrent levlistre is, meg bugs.gentoo.org-ra is bugzillaba
es nagyon ugy nez ki, nem egyedi a problema, libtorrent trac-ben van egy ticket, ami nagyon hasonlit az enyemre, szinten 3.4.6-os gcc, csak az freebsd
kozben jatszottam massal is, es lenne egy kerdes
Sipi tanacsolta fentebb, hogy csinaljak sajat ebuild-et
libtorrent-hez, rtorrent-hez ment is, elobbi telepult is szepen, utobbi az emlitett hibaval elszallt, de az ebuild mukodikviszont mivel megtetszett az otlet, bele akartam eroszakolni a pvpgn nevu battle-net szerver svn-bol letoltott forrasat is egy ebuild-be, viszont elakadtam
ezen leirast veve alapul csinaltam meg mind az rtorrent, mind a libtorrent ebuild file-jat, tettem be oket a lokalis portage layout-ba, meg miegymas
aztan nekiestem a /usr/portage/games-server/pvpgn mappaban megbujo pvpgn-1.8.0.ebuild file atszabasanak is
gondoltam minden jol megy, nem sokmindent kell piszkalni, atirom a forrast, svn forrasra, az elejen megmondom, hogy orokolje (legalabbis ugy sejtem, erre valo az inherit kulcsszo) a subversion-t is, par sort meg beleteszek, ahol kell, aztan kiadom, hogyebuild pvpgn-9999.ebuild digest
erre kapok egy ilyet:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-9999.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
a gond az, hogy megcsak nem is en rontottam el, mert az eredeti ebuild-re kiadva a fenti parancsot, ugyanez fogad:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-1.8.0.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
sajna annyira nem ertek a dologhoz, a par sor beillesztese a megfelelo helyre meg megy, de ezzel mar nem birok el
van valami tippetek, hogy ha az eredeti csomagra sem akar mukodni a parancs (pedig telepul emerge-vel), akkor mitevo legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hálózatokról alaposan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest