Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Azért, mert nem szépen írtam át... Nem tudom, a fejlesztők hogyan akarják megoldani. A ''helyes'' az lenne, hogy NM használata esetén törlöd az összes net.* szkriptet (a net.lo kivételével). De ez egy piszok bonyolult szkript, belenéztem, a dependency-keresés akkora kódrészlet, mint egy kis OpenOffice.

Az NM-et majdan ilyenre kellene megírniuk, de ehhez kevés vagyok. Ez csak egy áthidaló megoldás egy totál béta programhoz.
Ha törlöd a net.* linkeket, valószínűleg meg lehet adni a ''provide net''-et is, ami a helyes lenne. Én most csak két szkriptet (az ntp*-okat) írtam át depend networkre. Ezen kívül fene tudja, hány initszkript dependel a nettől. Emiatt az a jobb megoldás, ha az NM is ''provide net'', hogy ne dőljön össze egyetlen másik szkript sem. De itt bejön, hogy az NM ugyan provide net, de ez totál automata, és nem lehet tudni, milyen fajta kapcsolatot fog kiépíteni, vagy épít-e egyáltalán. (Mert elviekben kezeli a wired, wireless, ppp kapcsolatokat, és automatikusan kapcsolódik valahova.)
Ezt a ''javítást'' nem merném kitenni semmi hivatalos helyre, mert így más szkripteket ronthat el.
Kérdés: a leírás szerint az NM kezeli a ppp kapcsolatokat is. Na jó, de HOGYAN? Az égvilágon SEMMI konfigurálási lehetőséget nem találtam benne. Nincs semmi a /etc-ben. Nincs ilyen az appletben. De ppp-t nem lehet automatikusan kezelni...
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- DJI topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest