Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
Sziasztok! Feltelepítettem életem első linux-át. (Gentoo) Persze jó sokáig tartott, mert forrásból lett fordítva. A problémám az hogy felraktam a Qemu-t és a Kqemut(a gyorsítást nem a grafikus felületet). Működik, win95 felmegy, dos-os progik mennek stb.. Nosztalgiázok, nagyon tetszik. Gép következő indítása után nem megy a Kqemu. ''Kqemu layer not activated'' kqemu újratelepít, nem megy...
Kqemu ismét telepít most sem megy. --unmerge leirtom mindkettőt feltelepítem nem megy... megint leírtom, --emerge sync ; teljes rendszer frissítés, az árva hívatkozásokat is kigyomláltatom a gentoo-ból, feltelepít megy! Másnap bekapcsolom megint nem megy...
Legutoljára a windows-al szívtam ennyit évekkel ezelőtt. Persze mindig az rc-update add kqemu default paranccsal automatikus indításra teszem. Újraindítás után meg nem találja a /dev/kqemu-t. Nincs valami ötletetek?
Az egér scroll-ját az istennek sem tudom beállítani. A xorg.conf a leírásokban megadott helyen nincs. Ha létrehozom akkor a kde nem indul el... Valamit nagyon elkonfigurálhattam.... Igaz az X-et nem konfiguráltam hanem rápakoltam egyből a kde-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest