Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
Sziasztok! Feltelepítettem életem első linux-át. (Gentoo) Persze jó sokáig tartott, mert forrásból lett fordítva. A problémám az hogy felraktam a Qemu-t és a Kqemut(a gyorsítást nem a grafikus felületet). Működik, win95 felmegy, dos-os progik mennek stb.. Nosztalgiázok, nagyon tetszik. Gép következő indítása után nem megy a Kqemu. ''Kqemu layer not activated'' kqemu újratelepít, nem megy...
Kqemu ismét telepít most sem megy. --unmerge leirtom mindkettőt feltelepítem nem megy... megint leírtom, --emerge sync ; teljes rendszer frissítés, az árva hívatkozásokat is kigyomláltatom a gentoo-ból, feltelepít megy! Másnap bekapcsolom megint nem megy...
Legutoljára a windows-al szívtam ennyit évekkel ezelőtt. Persze mindig az rc-update add kqemu default paranccsal automatikus indításra teszem. Újraindítás után meg nem találja a /dev/kqemu-t. Nincs valami ötletetek?
Az egér scroll-ját az istennek sem tudom beállítani. A xorg.conf a leírásokban megadott helyen nincs. Ha létrehozom akkor a kde nem indul el... Valamit nagyon elkonfigurálhattam.... Igaz az X-et nem konfiguráltam hanem rápakoltam egyből a kde-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- Jogász topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest