- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Meta
tag
válasz
Turbolada II #2933 üzenetére
huh.. jó kérdés. Még a Mistr@lba vételeztem pár hónapja.. azt hiszem 26 körül volt
-
Meta
tag
válasz
Turbolada II #2915 üzenetére
Megkésve bár... Szóval nekem eléggé a szoba sarkánál van (kb 30 cm van pluszban a háta mögött, bal oldalt semmi, jobb oldalt meg 1 méter körül---> asztal oldala) A SB Live! 5.1-hez adott drivert használom...
Egyébként szeritem nem érdemes ennél olcsóbb rendszert venni. Most voltam ilyen össznépi hangfaltesztnél (ismerősnél) és hálát adtam az égnek, hogy ilyet vettem... komolyan, sokkal szebb hangja van. -
Meta
tag
válasz
Turbolada II #2913 üzenetére
30 nm.. bár itt van mellettem a mély a sarokba
-
Meta
tag
hali
Nem tudom volt-e már róla szó, de a mély nálam rettentő erős.. szóval ha élvezni szeretném a zenét/filmet, akkor mauálisan le kell csavarni a potit. Ez másnál is van, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? -
Meta
tag
Nem tudom pontosan /lőjjetek le ha nem így van / de a vezetékék ha körbe vannak, akkor ott ugye egy tekercs keletkezik amiben feszültésg indukálódhat, és ez zavart okoz.... hmmm vagy nem
-
Meta
tag
Most így hirtelen sehol, de érdemes körülnézni hangosítástechnikai és/vagy számtech boltokban is.
-
Meta
tag
válasz
racing01 #2548 üzenetére
Szerintem semmivel.... szóval teszteltem már magamnak más, olcsó 5.1-es karit is, és az sem maradt el az SB Live!-tól. Szóval nem annyira függ a hangkártyától szvsz. Inkább a hangszórók amiknek nagyon jól kell teljesíteni. Persze lehet olyan, hogy olyan tiszták a hangok, de általában ezt szoftveresen is lehet állítani a jobb hangkari programokban.
-
Meta
tag
válasz
Motion_Blur #2544 üzenetére
szerintem is jól néz ki a szövettel. Meg így nem annyira porosodik. Bár te tudod
-
Meta
tag
válasz
racing01 #2530 üzenetére
Meghalt a potméter.. de nagyon
Az SB Live! hoz van egy creative mediaplayer vagy mi a gyász. Nah, abban kompakt módban ha kinyitod oldalt azt a kis fület vagy mit, akkor alul találsz egy fehér feliratot a fekete részen, a gombok alatt, valami c-vel kezdődik (nincs itt az a winchester amin rajta van a progi, így nem tudom megnézni) Nah, arra rákatt és On-ra kapcsolod. Ilyenkor nem tudom mit csinál pontosan, meg nem is nagyon láttam máshol olyan beállítást amire így viselkedk a rendszer, de szól minden. Szóval a center is rendesen, mintha a zene is 5.1 lenne. Persze a win hangok, meg minden is, nemcsak az amit ott játszol éppen. -
Meta
tag
válasz
Motion_Blur #2517 üzenetére
Azok a jó karik...
Én is azzal nyomom.
Ne izgulj, nem lesz vele semmi baj. Ha igen, akkor meg irány vissza a gariba.
Ja, nem írtam hol vettem: budai Mistral -
Meta
tag
válasz
Motion_Blur #2514 üzenetére
Eddig is egy sztereó Geniusom volt, ami már kilehelte lelkét
. DE ez annyira jól szól... kb mint mikor a fülhallgatóról PX-200-ra cseréltem... összehasonlíthatatlan.
-
Meta
tag
válasz
Motion_Blur #2512 üzenetére
hozzászólás szám növelés....
Jelentem megvettem! Persze egy kis kondi után (mire hazaértem vele) rögtön össze is szereltem. Háát mit mondjak?! kb fél éve nem néztem filmet, de most nem tudom kivárni hogy lejöjjön
Nagyon jól szól, és szerencsére nincs a méllyel hasonló gondom.
Viszont az nem tetszik hogy a telefonnal gerjed... -
Meta
tag
válasz
Motion_Blur #2490 üzenetére
Tényleg...
Nem tudom, én biztosan gyűjtenék. Nemrég nulláztam le egy ilyen felépítésű Trust rendszert (fa mély, és a többi műanyag). Szerintem nem volt olyan meghökkentően szép hangzása mint az SW-nek van. Sőt, szinte semmi extra, éppen csak köpte a hangot....
-
Meta
tag
válasz
Motion_Blur #2488 üzenetére
Olcsóbb
, amúgy semmi komolyabb, de szerény véleményem szerint érdemes lenne gyűjtened, mivel a Genius tényleg gyönyörűen szól, és még távirányítót is kapsz hozzá a sok másről már nem is beszélve.
eddi30: Kapcsold be a tévét Próbáld a tv menüjében (vagy valahol máshol ) állítani hogy in vagy out legyen a csatlakozó... -
Meta
tag
Oks, én is gondoltam nem árt ha hívom őket előtte
Főleg amilyen szerencsém van általában
-
Meta
tag
Nem kellene offolni a témát
főleg nem ilyen hülyeségeken. Mindenkinek lehet rossz napja... Aztán egy szót se többet
Én is most készülök ilyet venni, csak épp a helye hiányzik neki. Ki tudja: Mistralban van bőven?
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Óvodások homokozója
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple MacBook
- Motoros topic
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+