Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Már most eljutottam oda hogy a Realtek beállító progijában normálisan szólnak a hangszórók, igaz 8.1-be van beállítva az 5.1, de így szól a 4+mély. Viszont azon kívül semmi, csak az első kettő szól, és sztem arra megy a mély is, mert nagyon próbálna dübörögni.
Hangkarit nem akarok venni, nincs most rá keret.
További ötlet esetleg? -
Száni
tag
Hali!
És az miért jó, hogy szól a center is zene közben? Abszolút eltorzítja a hangképet. Szerintem kifejezetten árt a hangzásnak. Én mindig letekerem a centert, ha deck-ről hallgatok cd-t, a winamp meg szerencsére nem is erőlködik vele.Egyébként az én 3600-asom már 4 és fél éves, és semmi baja (csak hogy beszálljak a "kinek meddig bírja" versenybe
Üdv.: G.
[ Szerkesztve ]
-
pd
tag
Mire gondolsz ac3-mas bemenet alatt? Hogy a 9pin-es csatlakozóval van összekötve a hangfal a hangkártyával?
Zenénél nem feltétlenül kell szólnia a középső hangfalnak, mert az csak sztereó zene, és arra nincs mit rákeverni, csak a hátsóakra a megfelelő oldal, é sa mélynyomóra, ha be van állítva, mennyi Hertz alatt szólaljon meg. Ha 5.1-es filmnél szól, akkor nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális, újszerű ASUS Zenbook 14 UX435 Dual Touch Screen/i7-1165g7/16GB RAM/512SSD/GF MX450VGA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Zsír Új - Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- HUAWEI MateBook D15
- Quadro NVS 300 512MB GDDR3 64bit Videokártya