Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kayman
senior tag
válasz
Dictator^ #1153 üzenetére
Pedig nálam jobban magyarországon csak a szervizes kollégám látja jobban, de a régiben masszívabb mély van. De engem ez nem annyira gátol meg, mert én is ilyen 5000-est fogok hazavinni, ha átépítettem őszig a tetőterünket.
A GARITÓL FÉLŐKNEK ÜZENEM? HOGY A BÚGÁS IS GARANCIÁLIS PROBLÉMA ÉS NYUGODTAN VIGYÉK VISSZA A VÁSÁRLÁS HELYÉRE, DE ELÉG CSAK A MÉLYNYOMÓT VINNI!!!!
Ha a bolt kötözködne, akkor hívják fel a beszállítót és akkor nálam csörögve a telefon megmondom nekik hogy IGEN, elég csak azt behozni. És akkor máris elég csak 10kg-ot cipelni.
Egyébként a mélyláda mérete csak magasságban növekedett, szélességben karcsúbb lett.
És ha erősebb is lett, viszont a láda átgondoltabbá vált, így lehet hogy a régi 3600-as 23kg-os összsújához képest már csak 20kg van a dobozon.
Egyébként ha nem dobtad ki a dobozt, akkor jobb alul szerepel magyarul az adatlap, a mély ott is 75W-osként szerepel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest