- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Uhh, akkor ezt nem értem...
Ha felteszed az ALSA-t és helyesen beállítod, a hangkeltő programokban be lehet állítani 5.1-es kimenetet is.
A hangerőszabályzón is lesz külön Center meg LFE csatorna.
Win alatt mit jelent, hogy ezek felcserélése? Mert én úgy gondolom, elég, ha egyszerűen megcseréled a két hangfal dugóját.
(Még ezt a funkciót nem láttam Win alat, csak az első/hátsó csatornák felcserélését, de azt sem a Creative szutyok driverével.)
Esetleg azt meg lehet tenni, hogy - mivel az ALSA programozható - a home könyvtáradban létrehozol egy .asoundrc file-t, és abban létrehozl átirányításokat.
Ehhez viszont nem értek, de az ALSA oldalán jó doksik vannak róla. Van egy rakat plugin, amivel másolgathatod, route-olhatod az egyes csatornákat ide-oda.
Bővebben: link
U.i.: ide is tartozik, de a Gentoo témát páran (én legalábbis biztosan) minden nap többször is megnézem. Ha csak így beírod külön, hamar eltűnik a szem elől, s mivel ráadásul ez elég spéci kérdés, egy véletlenül ide beeső nem nagyon fog tudni válaszolni.
Az ominózus témát viszont mivel mindig kukkolja valaki, tutira észreveszik a kérdésed.
Üdv és bocs!
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- Üzleti vita és megbeszélés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest