- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Aktív témák
-
DDL
őstag
Nem itélkeztem a géniusz fölött.
Én kb. 2 éve csináltam utoljára géniusz tuningot 10-12db-ot. Azokban a szivacs egyforma volt, és nem ért a fenekére (nem is kell feltétlenül, mert ez a csillapítást befolyásolja, ha azonban összevissza van benne akkor természetesen az pótolandó). Viszont szeleltek mindenfele.
Értelemszerűen ha van sarokmerevítés akkor nem kell beletenni. Azonban nem mindegyikben van (legalábbis azok között amik átmentek a kezem között).
Azt én sem írtam, hogy betömd a reflexnyílást. De ha túlcsillapítod, akkor a csillapítóanyag megeszi a légmozgást. Még akkor is, ha a reflexcső szabad marad. Hiszen ezért csillapító anyag. A vattát nem elsősorban neked szántam, hanem általánosan.
Az viszont tény, hogy a technika ''feljődését'' látva ezek a géniuszok már nem azok, mint amik 2 éve a megjelenésükkor voltak. Ezért nem írtam, hogy mindent meg kell csinálni amit ajánlottam, hanem csak lehetőségek. És amiket ajánlottam azt bármelyik hangdoboznál meg lehet csinálni utólag, ha szükséges.
Üdv: DDL
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós kamerák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest