Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Aktív témák
-
DDL
őstag
Nem itélkeztem a géniusz fölött.
Én kb. 2 éve csináltam utoljára géniusz tuningot 10-12db-ot. Azokban a szivacs egyforma volt, és nem ért a fenekére (nem is kell feltétlenül, mert ez a csillapítást befolyásolja, ha azonban összevissza van benne akkor természetesen az pótolandó). Viszont szeleltek mindenfele.
Értelemszerűen ha van sarokmerevítés akkor nem kell beletenni. Azonban nem mindegyikben van (legalábbis azok között amik átmentek a kezem között).
Azt én sem írtam, hogy betömd a reflexnyílást. De ha túlcsillapítod, akkor a csillapítóanyag megeszi a légmozgást. Még akkor is, ha a reflexcső szabad marad. Hiszen ezért csillapító anyag. A vattát nem elsősorban neked szántam, hanem általánosan.
Az viszont tény, hogy a technika ''feljődését'' látva ezek a géniuszok már nem azok, mint amik 2 éve a megjelenésükkor voltak. Ezért nem írtam, hogy mindent meg kell csinálni amit ajánlottam, hanem csak lehetőségek. És amiket ajánlottam azt bármelyik hangdoboznál meg lehet csinálni utólag, ha szükséges.
Üdv: DDL
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest