Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Petyk@
csendes tag
helló krila!! veled szeretnék beszélné mert nekem az a problémám ,hogy nemrégibe vettem egy genius 5.1 home theater fa hangfalrendszeret és az a bajom vel hogy néh jól szól néh meg nem!!! Én már minden kit körbekérdeztem hogy most mi a baja a mélyládának de senki semit sem tudod csak maghaságokat mondott!!! És most hálát adok az istennek hogy rátaláltam erre a fórumra és elolvastam amit irtál és látom te nagyon fágod a témát és a segitségedet kérném hogy megold a problémám!! szal főként az a baja hogy jól szól egy ideig aztán mint ha múanyag verődne benne vagy nem tom mintha ziziegne a mélyhangsúgárzó!! ha van msn-ed akkor add meg lécci vagy e-mailodat hogy megbeszéljűk!!! csáó
Aktív témák
Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest