Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Az a Physx driver van fent amit a játék telepit? Én a "nurien" demoval néztem hogy megy e a fizika..ha az ment akkor ok, amugy maffiában ugy láttam hogy ment ha szétlöttem egy kirakatot akkor az uvegszilánkok megjelentek a járdán, ha kocsit löttem szét akkor meg törmelékdarabok voltak az uton ,de szintén lelassult töle a game, nem gyorsult
-
ricsi99
addikt
Valahol olvastam hogy ,nem egészen koser itt a fizika számitása a játékban, nálam is ha megy a 8800gt fizikára akkor leesik az fps... amit viszont nem értek hogy a gt akkor sem megy 100% on mint pl egy tesztprogiban...
ha nincs bent a gt, s bekapcsolom a physx-et akkor kevesebb efffektet látok s ugyan ugy lassul a game
szerintem itt ha be van kapcsolva a physx ,akkor pár effektet mindeféleképp a cpu számol,de a physx mindenféleképp csak 1 processzormagot terhel -
ricsi99
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"Nem tudom miért, elvileg működnie kéne, szarok az xp_x64 driverek meg maga az az OS is..."
Gyakorlatilag win2003 multimédiával megspékelve... igaz nálam bevált, kék halál sem volt csak nem indult el a második kari.
Ma szórakoztam pár nv karival és úgy tűnik hogy a shader órajel nagyban befolyásoló tényezö a Physx-nél. Ergo ha a kari órajelét felhúzom semmi sem gyorsul viszont ha csak magát a shadert akkor viszont növexik a teljesytmény... ami a lol hogy ha 1 8800gt shader órajelét visszavettem a 8600gt szintjére akkor ugyan annyi eredményt kaptam fluidmark-ban... hiába volt benne több shader proc.... -
ricsi99
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Próbáltam egyedül asus p5b deluxban (16x) ,másodlagos kariként (4x) aztán másik lapban asus a8n sli deluxban egyedül (16x) másodiként (8x) mindenhol ugyan annyit ment ,,, tuningban megy 1740-et... játszani nem játszottam a karival de 3dmark 2005 ben 11400 pöty ugyhogy tuti jol van összerakva, feltelepitve a gép, meg hát 2 gépben tök ugyanannyi eredményt hozott....
-
ricsi99
addikt
-
ricsi99
addikt
Kipróbáltam 2 game-t amik Psihyx-esek lenének ,de sajna nem ment az nv kari az atival ,ugyhogy egyenlöre felejtössé teszem a projektet...
Ami viszont vigasztalt semmi sem szaggatott igy se a karimon (1600*1200 full felbontás) igy majd talán jövöre elövesszük ujra a kérdést ha kevés lessz a 4870 es
-
ricsi99
addikt
Nurien:
39,3
89,7
23.6érezhetö a gyorsulás
A taskbaron meg ott figyel egszerre a catalist meg az nv logo
-
ricsi99
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Xp 32 alatti eredmények: (3,3 ra huzott e66 proc 965 ös lapban)
Fluidmark
8600Gt (pci-x 4x)
Software 818 pont
Hardware 1325 pont
4870
Software 1450 pont
Hardware 2927 pontÉn nem tudtam állitani a PsyhX panelt combo üzemmódnál de ha engedélyeztem az nv karit 2. képernyönek a Fluidmark hardwares Psyhix et irt...
-
ricsi99
addikt
Miért ne lehetne? Miért kötelezö 1 márka mellett letenni a voksot? Érdekes módon senki nem akad fel pl ha 2 fajta wincsi van a gépben... de ha két fajta videokari az már olyan nagy kunszt? Mind2 gyártó kegyetlen tolja a 2 kártyás rendszert... De érdekes módon 1.ik nél sem láttam kirva hogy az ö termékük használata mellett nem müködik más.... ami a lol hogy 1 16mb s3savage meg hibátlan megy mind2-vel külön külön...
janos666
én megprobáltam fizikailag is megcserélni a 2 karit... érdekes modon ha benne van mind2 kari akár hol kb 40-60% kevesebbet ment a psyhix minha csak magában lett volna az nv kari.... -
-
ricsi99
addikt
8600gt-n életrekeltette már valaki? Ha igen akkor betolom a gépembe a radeon mellé teszt képpen

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest