Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetimokus
tag
válasz
Rover623
üzenetére
elolvastam max a tudatomig nem jutott el... de különben jeti sok van,csak nem igen mutatják magukat...az emberek onnan tudják hogy létezik(vagy legalábbis gyanakodnak rá) hogy néha sikerül lencsevégre kapni... csak a szkeptikusok erre meg azt mondják hogy kamu... ők tudják..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jetimokus
tag
válasz
_Lord_B_
üzenetére
Értem...én azt hittem hogy azzal hogy az nvidia felvásárolta a physx-et esetleg tesz az új kártyáira egy olyan (mondjuk physx chipet ami esetleg külön erre a célra van),és mint modtad: segít a procinak...de ezek szerint az egész csak blöff tulajdonképpen, és annyiról szól hogy elhiteti a driver a géppel hogy tartalmaz a gépház egy physx kártyát...
különben mennyiben segít ez a procinak? van ennek értelme? -
jetimokus
tag
A PhysX különben melyik kártyákon van alapból? Csak A GTX260 és GTX280? a többi kártyán (mondjuk a 8-as és 9-es szérián) alapból még nem volt bent ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)