Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Nem kell ahhoz kiszedni, ha letiltom a 4870x2 GPU-it, akkor semmi gond a physx-el. Még addig is megy, míg futnak a radeon GPU-k, csak a geforce az elsődleges megjelenítő (tehát az is renderel...) Csak hát nem elég a 8600GT ahhoz, hogy végigtoljam a Mirror's Edget vagy a TS-t 1920x1200, max, 4x AA beállításokkal, akkor eleve soha nem is vettem volna 4870x2-t, nem gondolod?

Azért, mert a VGA gyári hűtésétől halkabb lett, de úgy cakkpakk még mindíg hangos nekem ez a gép. Most, hogy befelé termeli a hőt a VGA, már maxon pörög a CPU hűtője is a quad fölött így meleg időjárási körülmények közt, és fel kellett tekerni a fanmátéval a házventiket is hangosra, mióta quad és dualGPU van a gépben. Sőt, most hogy meleget szív be, és még egy 3. GPU-t is etet, már felpörgött a tápventi is (de szerintem még mindíg az a leghalkabb).
A megoldás a víz lenne, csak egy blokk annyi, mint a kártya árának a fele (mármint erre a VGA-ra, egyGPU-sra feleannyi, vagy akár kevesebből is kijön).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest