Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter
üzenetére
Gyorsabb lesz, hogy mennyivel az játék függő is. (Nem mai de tesztnek megteszi
)
Jelenleg nem túl sok, ha nem veszem az nV-s tech demókat akkor: Ghost Recon, a Cell Factor, Unreal Tournament 3 összesen 2 pályája. Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de nincs sokkal több húzónevű még.
Jön pár játék majd ami erős PhysX támogatású lesz, pl :Mirror's Edge.
Szerintem nem:
Egyrészt kevés a 9600GT-hez a 4x PCI-E slot (abba max 8600GT illene teljesítményben), az 2-3 játék meg ami tényleg erősen támaszkodna rá, nem ér meg ekkora befektetést szvsz. Amit most 9600GT-re költenél tedd félre és vegyél majd egy erősebb vga-t ha kevés lesz a GTX260. -
elfelejtette
veterán
-
TTomax
félisten
válasz
SSJPeter
üzenetére
Már egy GTX280 mellé sincs értelme másik kártyát venni gyorsításra...ráadásul ha berakod a 9600GT akkor lőttek a powerplaynek...azaz folyamat 3D-ben vonyítanánk a kártyáid...Van valahol egy lista mely játékokban van támogatás,amit én igazán látványosnak tartottam az a Warmonger (free),és az UT3 plussz három pályája...de itt egy 8800GT-vel kb 10-20Fps-et nyertem.... értsd..100 helyett pl 120... vagy 80 helyett 100...szóval nem volt rá szükségem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)