- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sosupenz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismeri ezt az új szolgáltatást a GeForce Now-t? Ez egy game streaming felhőalapú szolgáltatás. Amire szükséged van kb egy megjelenítő eszközre és a szerver streameli a játékot a : Pcdre, lapotpodra, macedre, telefonodra, tabletedre amire akarod
.
Az én problémán az hogy telefonon szeretnék steames játékokkal játszani, ehhez szükség lenne kontrollerre amivel kifogástalanul működik, de én egér billentyűzettel szeretném tolni, amivel hivatalosan pcn is működik. Na de, telefonon vezetéknélküli egér billentyűvel oldom meg, de sajna nem érzékel különböző gombokat pl jobb egér abszolút, mouse 3, és további gombokat, ezeket mind csupán a játékban, más játékoknál semi működik, próbáltam különböző progikkal, játék beállításokban de semmi. Külön pcn működik minden de ha telóra streameltetem akkor sok gomb nem működik. Nem tudom esetleg valaki aki tolja keresztül kasúl, connectel mindent mindennel az tudna segíteni, hogyan lenne megoldható aproblémám? Tehát szeretnék Pc gamet stremelni a geforece now segítségével telefonra úgy hogy az eszközeim: egér billentyű minden fennakadás nélkül
Köszönöm előre is nektek
UI: akinek gyenge a gépe, illetve nem akar sokat költeni hardverre, vagy úgy egyálatlán a jövőben annak remek opció lehet ez aszolgáltatás, próbáljátok ki , amí még fizetni se kell érte.
Sziasztok ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.