- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pók666
csendes tag
Hú köszi! Örök hála... na megyek tolom

-
C4mp3r
addikt
"Mondjuk a láncfűrésszel néha elég érdekesen vág."
Igen, ezt én is észrevettem. Amikor sikerül valamibe belekapni, és az mondjuk arrébb megy, akkor az ember ugyanott marad, és így olyan, mintha a levegőt vágná, közben véres lesz a képernyő.
Az ilyen kis pókszerű lényeket könnyű ledarálni vele, de az emberszerű Locust-okat már nehezebb.MOD: Most értem a végére annak a résznek amikor nem szabad sötétbe menni, mert széttépnek azok a lények. Nagyon durva volt gázpalackokat lődözni meg kocsikat tologatni. Na meg amikor azzal a nagy verdával kellett menni és UV fénnyel védekezni a lények ellen. Az sem volt semmi.

-
Archer
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Konkrétan melyik nagy szörnyet? A baromi nagy rakétavetős jószágot? Lődd a lábát, aztán ha "letérdel" lődd ki a "kis" szörnyet ami rajta ül.
-
Pók666
csendes tag
Nos! A játék nagyszerű, mestermunka. A probléma ott van, hogy kicsit elakadtam, és már 625ödjére próbálom, de nem megy...
Ott tartok, hogy kimegyek az ajtón, és mindössze három ellenfél van.. egy a golyószórónál, egy az emeleten, egy pedig a háttérben bújkál. előttem egy kiégett kocsi. lelövöm a három tagot, és utána semmi. lerobban az aknafedél, denevérek ki, én meg akár hova megyek, megpistulok... mit kell itt csinálni? megvárni a reggelt, vagy mi? mert fény aztán sehonnan sem lesz, hogy ne kelljen a sötétbe menni... Légyszi segítsen valaki!
-
C4mp3r
addikt
Sikerült fölrakni. Hát mit ne mondjak iszonyat jó!
Jók a fegyverek, a golyószórón az a fűrész nagyon ötletes.
Tetszik ez a fedezékből-fedezékbe való ugrálási lehetőség, ezáltal az ellenség golyóinak elkerülése. Most tartok a Berserker-nél, amikor ki kell vezetni az épületből. Eddig nagyon lendületes, élvezhető volt a játékmenet, remélem a továbbiakban is ilyen marad. A szövegek meg nagyon jók. 
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Na igy már tudom hol tartsz,itt ne törödj senkivel csak fuss az APC felé!
-
P.O.C.
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Jajj, azzal én is megszenvedtem először! Csak az a lényeg, hogy lelősz egy pár ellent az elején (mondjuk a 2 boomert meg pár kisebbet) aztán futás a tankféle felé! A többiekkel nem kell törődni.
Azt hiszem itt tartasz. De az még nem a vége!Hali!
-
LLKobe
veterán
Én most telepítem a gammát, fog ez az én gépemen döcögni legalább játszható fps értékkel?
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Én már végigjátszottam ,de nagy taknősre nem emlékszem.

Kicsit pontosabban ,esetleg egy képet berakhatsz.
-
manutdzoli
senior tag
Sztem már a vége fele járok,amikor jön az a nagy teknős vagy mi,már vagy 200-szor próbálkoztam és mindig vagy lejár az időm vagy megölnek.Valami tipp hogy hogy kell egyszerűbben megcsinálni?Mert nincs annyi időm hogy kinyírjak mindenkit.

-
eddie17
addikt
Na igen, nem is próbáltam teljest
De volt sztori, megöltek egy rendőrt
manutdzoli: Ezzel én is így vagyok, csak a fránya kötelességek. Pedig úgy volt, na majd a következő chekpoint, na majd a következő, na majd a... de aztán muszáj volt

Most már értem miért volt nagy húzócím xdoboz360-ra

-
eddie17
addikt
Fu kezdek egyre jobban belemerülni

Már a "sötétbenemenjmermeghalsz" részen vagyok. Darálás ezerrel
-
Mozso26
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na fut már ez a remek gamma a gépeden?
-
P.O.C.
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
A fákkal teli szobában kell kinyírni, ott találsz hammer of dawn-t is. Csak arra kell figyelni, hogy épp olyan helyen legyen, ahol nincs tető a feje felett.(asszem mondják is).
Utána kell majd eloltani a tüzet aztán tovább. Kb ennyi
Hi! -
eddie17
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Aham jólvan akkor már nem tudom mit kell

De mindjárt megnézem neked, hátha jutok valamire. -
manutdzoli
senior tag
Én nem az első beskerernél tartok,hanem a másodiknál.Az elsőt azt tudom hogy ajtókat kellett áttörni vele,de most nem tudom mit kell csinálni.Egy fákkal teli szobába vagyok,biztos növénytermesztés folyik
,amikor kidöntöm vele az egyik oszlopot,átszakad a fal,de nem tudok átmenni,mert felgyullad.Ha nem az az átjáró akkor melyik? -
eddie17
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azt hiszem fentebb írták, hogy mivel szaglás után megy (
) ezért csalogatni kell, hogy áttörjön pár ajtót, és kijusson a szabadba, ott pedig mehet neki az égi áldás.
Én így tudom
-
manutdzoli
senior tag
Elakadtam az egyik pályán.Ott vagyok,ahol egy vak szörny vagy mi szalad mindig utánam.Kiborítom az oszlopokat vele,az egyik oszlop áttöri a falat,de nem tudok átmenni mert
tűz üt ki.Mit kell csinálni?Az összes oszlopot le kell dönteni vele? -
Mozso26
senior tag
Nem tudom megfigyeltétek e hogy milyen jo a játék geometriája ahhoz képest h tps?
Nekem a harcrendszer tetszik a legjobban ezt bármelyik játék akár fps is, mind átvehetné.
Szuper ahogy a fedezékek mögül ki lehet löni, célzottan és vaktában , nagyon jol lehet mozogni a fedezékek mögött.A Strangeholdban ezt nem éreztem az valahogy nagyon el lett *aszva.
-
capafog23
őstag
Most kezdtem el játszani vele, nagyon jó grafikán megy, jó fps-el és az irányítás is bejön nekem, ilyen jó kis hentelős game,
-
eddie17
addikt
A fenéket, én nyomom ezerrel, de elakadtam
Valamit magyaráz a muksó, de nem tudok sehova menni. Ez az után van, mikor először megjelentek azok a szörnyek, amik az legeslegeslő képkockákban is vannak, és ránktámadtak, egy robotizé
meg vágja az ajtót. Na akkor oda bemegyek, és fogalmam sincs mi van 
-
feka007
veterán
Tényleg ilyen kevesen játszanak ezzel a remek kis játékkal?

-
Mozso26
senior tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Elnéztem

-
CriticalHit
addikt
Tapasztaltatok olyat, hogy a menű kurva lassú? Az egér egyáltalán nem reagál, a billentyűre pedig vagy 20 másodperc késéssel. Mi lehet a gond?
-
csutkaa
senior tag
Hali!!
egy olyan kérdésem lenne hogy erre a mentési próblémára valaki tud valami megoldást???
előre is köxönöm.!!

-
Apophis
őstag
Én nagyon örülnék, ha mondjuk 1 év múlva kijönne a második rész, minimális extra látvánnyal és kőkemény optimalizálással, mert hozzám is közelebb áll ez a grafikai világ, mint pl az U3 műtermékei, de objektíve is legalább egy évet ráver minden motorra látvány tekintetében. A FC2-t is nagyon várom.
-
Hi all!
Ezen a gépen szerintetek menni fog szép grafikával a játék? Giga P35-DS3, C2D E6750, 2gb ram, de ami miatt kérdezem: Gigabyte Geforce 6600GT!
Köszi 
-
feka007
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ok, csak javítsd az aláírásodban Gears-re.

-
feka007
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Dupla, sry.
-
feka007
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Lesz, sőt, három részesre tervezik.
-
Mozso26
senior tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Kínlodni kell vele nekem legalább 124-szer kellet nekifutnom mire végül levágtam. A you tubén van video ird be h raam és kész a keresöjébe. Csak akkor tudod sebezni mikor a denevérek elrepülnek rola, ilyenkor dobhatsz alá gránátot de én is és a legtöbben a mesterlövész pityuval lötték.Kb tizszer kell fejbe durrantanod casual nehézségen.
-
m0h0senator
őstag
Hali!! a vonatos pályánál tartok. Jön a vége felé az a bazinagy szörny ami körül denevérek vannak. Mi a technika a kinyírására..??

-
Bundás22
őstag
honnan lehet letölteni a demót?

-
feka007
veterán
Nekem meg pont az UE3 használhatatlan 40 fps-sel, egyszerűen 50 fps-sel mintha szaggatna a Gow meg az UT3, de ugyanezt tapasztalom a CoD4-gyel is, miközben a Crysis képfrissítése 30 fps-sel már korrekt. Amúgy már készül a második része, amiben már minden bizonnyal egy jól optimalizált Cryengine 2 megy majd, meg a grafikát is mégfeljebb akarják fokozni.
-
Apophis
őstag
Így nézve a Crysis kifejezetten rusnya. Az én gépemen a SP-t medium+high texture-el KÍNLÓDTAM végig, durván rombolta a játékélményt a lassulás. Teljesen folyamatosan csak sok low beállítással megy, innentől nem érdekel, hogy milyen lenne a grafika 3 év múlva az akkori csúcsgépen. Ez itt a gond. És itt eltekintek a tengernyi "minden high tökéletesen fut" kommentektől, amit nálam jóval gyengébb gépekkel rendelkezők hangoztatnak. Igenis bukjon meg a motor, csináljanak egy Cryengine3-at normálisan optimalizálva, nem techdemót, ami 40 FPS mellett is használhatatlan. Addig meg csináljanak játékot U3 és Source engine-re.
-
feka007
veterán
Az UE3 nem azért népszerű, mert annyira szép, hanem mert kiváló reklám a készülő játéknak, amúgy normális robbanást vagy vért már nem tud megjeleníteni a motor, fizika is csak akkor jó, ha ott van mellette egy Havok minimum, amúgy az egész csak a skálázhatósága miatt jó annyi játékhoz... Persze a GoW grafikája nagyon tetszik, szép és stílusos, de rajta kívül az összes csalódást okozott nekem, Bioshockba se tetszett az a nukleáris víz meg az eltúlzott hdr effekt...
-
Apophis
őstag
Én is csalódtam az engineben, mert bizony a 2-3 éve kiadott videók minőségét meg sem közelíti. A Cryengine egyértelműen szebb és valósághűbb látványvilágot produkál, viszont ott meg a szánalmas gépigény rontja az összhatást, és nálam nem kérdéses, mi a jobb, mikor pl. GoW vagy Bioshock maximumon is stabilan kiakad az FPS limiten, vagy egy Crysis, ami ugyanezt a sebességet kizárólag LOW beállításokkal képes hozni.
Szvsz - remélem - a Cryengine 2 az előd sorsára jut, az égvilágon senki nem fogja licenszelni. U3 motorral pedig már idén kijött 3 minőségi játék (top5 SP FPS).
-
feka007
veterán
Nálam a vér és a növényzet megjelenítésén kívül nagyon bejött a grafikája, talán az egyetlen igazi UE3-as gém, UT3-ról sajnos kamu képeket nyomattak mint kiderült. Kicsit csalódtam is az engineben, mégha Unreal is akkor sem kéne olajosnak kinéznie a textúráknak... Remélem a CryTek enginei idővel átveszik majd a vezetést a grafikus enginek piacán, eddig mindegyik földbe döngölte az aktuális unrealt, mégha nincs is annyira optimalizálva.
-
Apophis
őstag
Végülis mindegy, azóta végigvittem, és csak azon a nagyon sötét, esős részen volt zavaró. De egyetértek, a rengeteg postprocessing sokat ront a kinézeten, nekem nagyon mű. A vér viszont nevetséges, akárcsak a Bioshockban, nem hiszem el, hogy ennél nem tudtak jobbat kihozni a motorból.
Maga a játék tetszett, nem egy év játéka, de a jobbak közül való, hangulatilag eléggé eltalált. Sajnos nagyon rövid, a fegyverek és ellenfelek sem túl változatosak. Ha jól számolom, van 2 pisztoly, a műhold spotter, 2 puska, shotgun, gránátvető, gránát és a robbanó nyíl, ez így elég sovány, ráadásul én kizárólag a Lancert használtam, illetve néha snipert. Az sem tetszett, hogy egy ellenfélbe teli tár minimum kell, elég eszetlen kaszálás néha a harc, a nehézség is nagyon ingadozik. Az AI csal, pontosan tudja, mikor célzok máshova és akkor jön elő, nagyon idegesítő néha. Ez is egy olyan játéknak tűnik, amit ha nem a konzoltardoknak fejlesztenek, brilliáns PCs FPS lehetett volna belőle. -
Gyusz
őstag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy honnan lehet leszedni a Gears által javasolt AMD processzor drivert? Új a Windows és szeretném azt a drivert felpaokolni, viszont nincs kedvem előtúrni a játékot.
-
Mozso26
senior tag
-
Apophis
őstag
Valaki mondja már meg, ennek így kell kinéznie: [link] ?
Mintha szemetelne a VGAm, pedig nem, és ugyanezt tapasztalom minden U3 jellegű játéknál (Bioshock, UT3, Jericho pl.) a specular megjelenítésénél. -
iwu
addikt
nekem is jobban bejön, mint a crysis, bár ezzel nem volt még időm nagyon tolni, csak pár pályát...
de nagyon ott van... -
P.O.C.
tag
Szóval: mikor újratöltöd a fegyvert látsz a jobb felső sarokban egy csúszkát a fegyver "ikonjánál". Mialatt végigmegy a csúszka (nem jut eszembe jobb szó), azalatt megtörténik az újratöltés. Viszont van a csúszkán egy sötét - és egy világosszürke sáv. Ha sikerül megnyomnod a reload gombot abban a pillanatban amikor ideér a kis csúszka akkor két dolog történik:
1. Világoszürkében nyomod - gyorsabban újratölt
2. Sötétszürkében nyomod - szintén gyorsabban tölt, plussz villognak a töltények (mármint a jobb felső sarokban). És ezt nem tudom pontosan, hogy akkor ez most nagyobbat sebez, pontosabban lő, vagy mi?? Nekem úgy tűnik, mintha sokkal nagyobbat sebezne... -
Mozso26
senior tag
Végigtoltam. Bitang nehéz volt a föboss.Rengeteget kinlodtam mire sikerült.
Röviden a véleményem a játékrol:ÉV JÁTÉKA. -
P.O.C.
tag
Bakter!
Mire végigtoltam a játékot, észrevettem ezt a fegyver-újratöltési-technikát..LOL
El tudná mondani vki pontosan, hogy hogy is van ez? Azt vágom, hogy két szakasz van, a rövidet érdemes eltalálni. De akkor mi lesz? Pontosabban lő? Nagyobbat sebez? -
-
Mozso26
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Ebben a kifagyás dologban nem tudok segiteni, nekem sosem fagyott ki.
Viszont az megoldhato hogy ott kezd el a JÁTÉKOT AZON a pályán ahol csak akarod.
Ehhez annyit kell tenned h a jatek könyvtárában A WAR gamesen belül a checkpoints könyvtárba átiroda a megelelö pályát 0-ra és akkor ott kezdesz new gaméval.Értelemszerüen elötte kimented a 0-ás állást mert különben felülirja. -
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
Menüt nem lehetne valahogyan szontén angollá tenni? amit küldtél az működik, de nem tudom hol lehet célkeresztet rákapcsolni

-
Mozso26
senior tag
EZ a jatek az eddigi legobb amivel játszottam.Gyönyörü grafikája van, hosszu,ámde változatos játékmenet ,nagyon jo muzsika kiséri a hentelést, izgalmas és mindig van benne valmi uj.A külsö nézet miatt a Lost Planet-hez tudom hasonlitani.Vannak benne boss-fightek amik feldobják a pályákat.Csak ajánlani tudom.Amugy meg fog jelenni magyar felirattal is dec végén.
-
Hi all!
Az a kérdésem hogy mennyire jó ez a játék?
Megéri megvenni? Van olyan játék ami ehhez hasonló, de jobb? Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Idáig egyébként azt hittem, hogy odacsúszik.