Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
válasz
Solar Eclips #81 üzenetére
Karcsú lesz az üzemidőd. Persze, ha csak 1-2 órára kell, jó lehet. Nekem 1040 van és hogy érezd a különbséget: 99%-os töltöttséggel indultam bicajozni, lenyomtam 92km-t és 88% maradt... Még nekem is nehéz elhinnem, ezzel több napos túrákra el lehet menni töltő nélkül. És közben persze nem melegedett nem égett ki a napon a kijelzője, folyamatosan figyelhettem a temérdek teljesítményadatot, térképet stb. Nekem navigációra ritkán kell, ismerem a környékbeli utakat, a haverjaim is mind teljesítménymérésre használják elsősorban. 2008 óta használok ilyen kütyüket, azóta napra pontosan tudom, hol és mennyit mentem. Néha jó elmerülni a statisztikákban.
Szerencsére a mobilok nem tudnak mindent kiváltani, ez a szegmens elég jól elvan, nem zuhantak össze az eladások, folyamatosak a fejlesztések. Nem véletlen: üzemidő, strapabíróság, vízállóság, kijelző a felhasználás szempontjából verhetetlen. Remélem mindig lesznek ilyen célszerszámok. -
tool
tag
válasz
Solar Eclips #49 üzenetére
Ezzel semmit sem mondtál. Nekem van olyan ismerősöm, aki többet teker nálam, de még egy egyszerűbb kerékpáros órája sincs. Egyszerűen nem érdekli, ahogy téged sem. Viszont ha valaki szeretne sok adatot, pontosságot, hosszú üzemidőt és jelenleg az erre nem túl alkalmas mobilját használja, annak lehet ajánlani. Egy mobil nem fogja bírni a tűző napon, a láthatósággal is gondok lesznek teljes fényerőn is, egyszerűen ilyen felhasználásnál nincs ellenfele a transzflektív kijelzőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után dobta csak piacra a Garmin az Edge kerékpáros komputerek új középkategóriás szériáját. Érdemes volt várni rá?
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest