Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Williamgrant #30 üzenetére
Nem csak profiknak. Elég ha valaki amatőr, hobbiból tolja de szeretne hosszan rögzíteni, pontosan, esetleg sok adatot látni menet közben.
Mondjuk megyek egy Balaton kört ami nettó 8 óra ha haverokkal tekerünk, ennyit már egy telefon nem bír ki.
Közben nálam asszem 8 adat van kint egyszerre aképernyőn és van három szenzor csatlakoztatva:
-pedálfordulat
-pulzus
-sebességPlusz még Garmin Varia Radart is használok bár ezt talán a telefonok is tudják kezelni.
Soha nem akarnék egy batár telefont felapplikálni a Canyonra, félteném is hogy leesik. Egy ilyen 70-es tempónál lerepülést kötve hiszem hogy kibírna, míg egy km óra pár karcolással esélyes hogy túléli.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Williamgrant #30 üzenetére
Én sokáig navigáltam telefonról Komoot-al. Sajnos még egy pulzusmérővel se tud összekapcsolódni, viszont tud hang alapú navigációt. Így elvolt nyugiban a zsebemben, és kikapcsolt kijelzővel nem is nagyon merült. Kicsit szürreális elsőre amikor teker az ember az erdőben, aztán két ösvény találkozásánál bemondja, hogy "bei der nächsten Möglichkeit links abbiegen" pont úgy mint egy autós gps. Ahogy nézem azért magyar nyelvi csomag is letölthető hozzá.
Még bicós gps mellett is szeretem használni, mert néha szükségem van a garminénál részletesebb térképre.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után dobta csak piacra a Garmin az Edge kerékpáros komputerek új középkategóriás szériáját. Érdemes volt várni rá?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest