- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Itt látszik ki mennyit ért hozzá. Felesleges vitatkozni. Alapul venni egy célhardver teljesetményét és azt összehasonlitani egy pcvel elég nagy baklövés. Ráadásul az os is teljesen más. Jó windóz ugye. Arról nem is beszélve, hogy a pc játékok döntő többsége port. Abból se a jóféle.
Ha nvidián múlik a synket is lehetne kemény pénzért venni hogy mást ne mondjak. Ha intelen akkor max 2 mag pörögne mint a helikopter. De legalább fütés meg lenne oldva télen.
-
Sinesol
veterán
A konzolokat veszik alapul, az az elsodleges fejlesztesi platform. Valoszinuleg az nvidia is azok utan megy, ahogy valoszinuleg az AMD is ezt tenné, ha nem kellene valami extra marketing pont. Egyebkent elegge haldoklik a mostani gen, sokan temetik is a konzolokat, mivel asszem talan egy tucatnyi jatek keszült ra 4 ev alatt, a többi mind PS4re fejlesztett, onnan portolt, esetleg felujitott jatek. Szerintem ez is magyarazhatja azt, hogy sokszor 8 gb felé is alig mennek a vram igenyek.
Hogy ez a folyamat most mennyire szerencses vagy sem, azt mindenki döntse el maga. Az, hogy ma is jatszhato szintet tud egy 2000es nvidia, vagy egy 5000es radeon, nagyreszt ennek köszönhetö. Ha pc lenne a fokusz, akkor lehet ott tartanank, hogy az uj jatekoknal feküdne a csucs vga is es muszaj lenne gyakrabban cserelni. Igaz ez esetben gyorsulna a jatekok fejlödese is valoszinuleg az rtx es egyeb uj dolgok is joval gyorsabban terjednének, ami nem lenne epp hatrany.
-
Sinesol
veterán
Igen, munkara, de ott egy 24gb-s kartya is beleposzint, RTX A6000 az igazi igáslo, ott több memoriat is kapsz. Jatekra a 12 Gb nem hiszem, hogy mostanaban keves lesz, kiveve persze nehany bloatware-t.
A Ps5 pro-ban is marad a 16 gb ram, amiböl valamivel több, mint 13-at hasznalhatnak a jatekok, szoval nagyon nem fog itt nőni a vram igeny ujabb jatekok eseten sem.
-
Sinesol
veterán
4 éves a 3000-es szeria, ahol ment a ram sirás, hogy csak 8-10 Gb volt a felsökategoria, miközben ma is keves helyen fut ki a rambol, hamarabb fogy el a gpu, szoval nem lett tul hamar obsolete a kevesebb ram miatt. A 6800XTeseteben meg sok a ram, megsem lett idotallobb, mert elfogy a chip.
-
Sinesol
veterán
-
NvidiaRTX
őstag
"Főleg, hogy az nVidia nem kínál emészthető áron 16GB-feletti VRAM-os kártyákat."
Számomra ez az egyetlen érv az AMD mellett jelenleg.

Az NV amit csinál a VRAM-okkal az egy vicc.
De valami alapja azért még is csak van mert nyilván a kevés VRAM-os 4060 nem 4K-ra lett kitalálva hanem 1080p-re ott meg nem hiszem, hogy nem lenne elég.
A 4070 Super-em is bőségesen elég volt 1440p-re.
Tudni kell mit hová használni, ha neked 4K kell akkor 4080/4090 és ennyi a történet. -
Sinesol
veterán
Prev gen kártyánál azért csak erősebb az aktualis "csucsradeon" és még olcsó is relative szóval nem olyan rossz választás végülis, ha az ember megbarátkozik a radeonos nyűglődéssel, bugokkal. Nekem dota2-re megfelel a 3060ti is, azzal a premium feature-el, hogy nem fagy ki random a jatek, ha alt tabolok. Ezt igyanigy a korabbi Radeon nem tudta.

Hja es megy a Gsync is, miközben az sem akart müködni a Freesync kompatibilis monitor+ freesynces vga-val. Aprosagok… -
Vesa
veterán
"Inkább egy lélektelen multitól vásárolok, akinek mindegy, inkább cseréli a cuccot."
Az a vicc, hogy tényleg így van. Alzánál két olyan garis ügyem is volt, ami 2 évvel a vásárlást követően következett be -3 év gari volt rájuk-, az egyik nagyobb értékű -6 számjegyű- termék. Nem volt hozzájuk extra szolgáltatás vásárolva, csak a sima termék garijuk volt. Szépen kitöltöttem a hibajegyet, feladtam a terméket a megjelölt címükre. Már készültem a legrosszabbra, több hetes, hónapos körökre az un. "szervizzel", email váltások sorára stb. Végül én lepődtem meg legjobban, amikor 4 napra rá jött az email, hogy az adott terméket már nem forgalmazzák, tehát visszatérítik a pénzt, adjak egy számlaszámot. Megadtam, majd további 2 nap után a számlámon volt a pénz. Mindkét esetben így zajlott le, 2 évvel a vásárlást követően!
Ehhez képest, kis magyar cégtől vettem egy Xiaomi szobai légszűrőt ami már a kibontását követően zavaró hangot adott ki. Garanciális feltételeik már eleve bicskanyitogatóak voltak, nem kizárt, hogy törvénytelen is, amiben az szerepelt, hogy visszaküldést követően a garanciális termék, ha __szerintük__ nem hibás, akkor 10k-t fognak kiszámlázni szervizköltség címen és mehetek érte személyesen, vagy ismét fizethetem ki a szállítást. Eddig sem jutottunk el, mivel 1 hónapig ültek a terméken az un. "szervizesek", aztán se pénz, se termék sehol. Email-re egyszer reagáltak, hogy várjak türelemmel, mert 30 napjuk van az átvizsgálásra -egy ilyen hiba megállapítása 2 perc, mert bekapcsolja és hallja a hangot-, akkor eleve nem értem mi tart ezen 30 napig?? Mindegy, telt-múlt az idő, sehol semmi, de már az emailekre sem reagáltak, telefonon elérhetetlenek. Toltam egy szép hosszú 1 csillagos értékelést a boltjukra árukeresőn, másnap érdekes módon előkerültek, majd nagy nehezen -összességében hónapokkal később-, visszautalták a vételárat. A büdös életben többet nem veszek semmit kis magyar cégtől (de lehet, hogy általában semmilyen magyartól sem ha lehet).
Eddig egyetlen pozitív csalódás ért PC kiskereskedővel, az a régi Hardverker volt (jelenleg BestMarkt). Ők is gördülékenyen cserélték a garis terméket. Az átalakulást követően nem vásároltam tőlük, nem tudom most milyenek lehetnek.A bloghoz: Ez a tipikus magyar PC kisker történet. Mondanám, hlgy valahol megértem őket, mert sok olyan garisnak vélt őrjöngő vevő van,. akik valójában teljesen hülyék a PC-hez, és a hiba nem is hardveres hanem szoftveres, vagy benyeltek valami vírust. De esetedben gyakorlatilag a szájukba lett rágva a hiba, mégis csinálják a műsort és húzzák az időt. Elfogadhatatlan.
-
Gyuri27
félisten
Igaz már rég volt (akkor még a törvény nem védte ennyire a fogyasztót) de én garanciáztam már kb mindenhol. Eletroworld, media markt, ipon, alza, mistral stb stb.
Nem mondom, hogy mindig minden hibátlan volt, de türéshatáron belül. Ahol gondom volt és teljesen hülyének néztek az az aqua volt és egyszer az mm.
Másnak máshol volt gondja. Ez időszak napszak stb stb függő. Szerintem.Hogy on is legyek. Én már az első alkalommal mikor a törvényes határidő letelt már írtam volna nekik egy szép levelet a fogyvéd törvény adott pontjainak a megjelölésével és a vga gyártónak is. 1-2 napot vagy egy hetet sikeres korrekt ügyintézés esetén vár az ember. Nem vagyunk szarevők. De amikor így állnak hozzá akkor nincs bocsánat. Nekem nem kellene tőlük vga ismét. Mert ha azzal is gond lesz ugyenezt a nyalókát lehet megint szopni.
Abba ne menjünk bele hogy olcsóbban ott a XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16 gb rammal normális boltból és teljesitményben is +20%.
-
tescodr
aktív tag
-
tescodr
aktív tag
Én amit tehettem megtettem,kizártam minden lehetséges hibát,sőt amit készítettem videón elő is idéztem nekik a hibát... hogy lássák!Kárt nem akartam a termékben tenni,ha erre célzol...a durva az hogy nem egyedi ez a dolog,hemzseg az internet a 3xxx/4xxx kártyák nvlddmkm hibáitól.. van akinek sikerült egyéb trükökkel elérni hogy kevesebbszer fagynak a dolgok,de van aki (mint én is) bármit is próbált tenni eredménytelenül...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest