- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tervezek venni egy Parkside aksis szegélyvágót. Szeretném megkérdezni, hogy ha esetleg használ ilyet valaki, akkor egy 2Ah-s aksival mennyi üzemidőre számíthatok? -
dethroner
veterán
Hello!
Érdemes, szabad-e minden fűnyírás után a kaszaházat, fűkidobónyílást, kést vízsugárral kimosni? -
dethroner
veterán
Azta, de kitalálta a PR osztály
Akkor minden 3 az 1-ben valójában 5 az 1-ben. Gondolom a levelek felaprítása nem külön gombnyomásra történik. A hátós kidobást meg hagyjuk.
Al-ko nyírom kosaras, csak abba tud nyírni. Direkt ilyet vettem én marhamert azt gondoltam nem fogom a füvet itt rohasztani, begyűjtöm és zsákban kihordom az erdőbe, mert érzékenyek vagyunk a porra, stb. Ez pár hétig ment, de meguntam hogy pár percenként megállni és a tele kosarat zsákba öntözni, és minden nyírás alkalmával 12-15 nagy fekete 100 literes zsáknyi jött össze. Nem volt vicces kedvem, amikor hordani kellett. Pár hét után már levettem a kosarat, a takaró fedelet átfúrtam és egy zsinórral felemelve rögzítettem. Így hátra dobált, egyenesen a lábszáramra. Szóval a 4-es pont egy nagy baromság, senki se használná ha van más választása
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #5973 üzenetére
Megvettem a GARDOL GBD-46REV masinát, majd beszámolok pár hét múlva a tapasztalatokról.
Tegnap összeraktam, remélem a hétvégén lesz egy kicsit normálisabb időjárás is, hogy kipróbálhassam. Sárba, esőbe nem vinném ki. Az már elsőre biztos hogy van benne anyag, nehéz mint a rohadás, papír szerint 38kg.
Egy dolgot még nem értek. A 3 fő funkció, a kosárba gyűjtés, oldalra kidobás és mulcsozás. Ez 3 az 1-ben. De mi az amikor többször látom hogy 5 az 1-ben. Ott mi a másik két funkció? -
dethroner
veterán
Beszéltem Bauhaus ügyfélszolgálattal. A lényeg röviden: magánszemély 5 év garanciát kap a bolttól, első 2 évben ha gond van, a termék súlya miatt viszik-hozzák. 2. évtől a boltba beszállítást nekem kell intéznem. Ez még mindig jobb, mint a legtöbb termékre adott általános 2 év gari.
Elvileg a gép kézikönyve tartalmaz egy olyan részt a végén, hogy a gyártó is 5 év garit ad, ha
Már csak az a kérdés, hol van ilyen szerződött szervizpartner
-
dethroner
veterán
Ha minden igaz, akkor [DYM1P70FE] motor van benne. Bár ez nekem nem sokat mond, max annyit hogy kínai. Mostani Al-ko nyírómban se márkás motor van, talán saját fejlesztésű Tech 140, 140ccm, 1 szezont vágtam vele, semmi gondja nem volt. Ebben a Gardolban 173ccm-es, gondolom gyengébb nem lesz.
Csak azon agyalok még, hogy van-e szerviz aki gondozza vidéken, vagy csak a Bauhaus és minden gyűgjével és időszakos szervizzel oda kell majd vinni?Minap bementem egy Stihl gépeket forgalmazó márkaboltba, ott azt mondták, a Brigg's motorgyár talán megszűnt, úgy tudják bezárt, nem gyárt már.
-
dethroner
veterán
Hali!
Bauhaus saját márkás gépéről van valakinek tapasztalata, véleménye? [link]
Önjár, sebesség vezérelhető, gombnyomásra indul, indítóakksit magának tölti, mint a mesében, annyi az extra. Milyen lehet? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy másfél éves Al-ko 4.20 P-S EASY masinám, amiből már második alkalommal esik ki az első tengelyt a házban tartó rugó, és mindkétszer a jobb oldali. Persze el is tűnik a fűben[link] valami ilyesmi rugóról van szó. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Mennyire jellemző hogy ezek a rugók kiesnek?
A többi gyártó is ezt a kretén rugós megoldást alkalmazza az első tengelyeknél? -
dethroner
veterán
válasz
stickermajom #5104 üzenetére
Meglehet
-
dethroner
veterán
Hello!
Most költöztünk panelból kertesházba. Semmi tapasztalatunk nincs a fűvel, csak mondják hogy nő és vágni kellA telek teljesen sík, 1600nm-re van hitelesítve, nem tudom az mennyi, de nem tűnik kevésnek. Először drótos fűnyíróban gondolkodtunk, mert az talán olcsóbb lenne mint a benzines, de a kert végéig kellene 80 méter hosszabbító, ennyit nem akarnék kábeldobból-kábeldobba dugdosni és húzgálni. Szóval akkus vagy benzines kellene, nem tudom melyiknek van több előnye és hátránya. Benzinesből még esetleg szóba jöhet az önjáró is, ha érdemes adni érte plusz pénzt. A keret az nagyon vékony, de most sajna nem telik több erre. Mit tudnátok olyan 60K körül ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Óra topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest