- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
Végülis akkor nem az MTD lett a befutó? Hogyhogy inkább Hecht mellett döntöttél? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Árban kb ugyanott vannak (akkuval, töltővel ~95eFt). Vagy annyival áron alul sikerült megvenni, hogy feléje billentette a mérleget? Akkor értem.
Meg mondjuk az akku olcsóbb egy 10-essel a Hecht-hez, ez tény.
-
HagaNRG
őstag
Ez a Lidl-Parkside buzéria amúgy régóta létező fogalom, vagy én maradtam le valamiről az utóbbi években?
Tudok róla, hogy a nők Pepco-fanok, meg van a facebookon is Pepco csoport, hogy ki, hol, épp mit vett akciósan, meg milyen kacat mire való. De ezek szerint a Lidl Parkside meg ugyanezt váltja ki a férfi társadalomból. Csak abból szűrtem ezt le, hogy most egy hét alatt két totál különböző Parkside akciós termékkel játszottam el azt, hogy állítólag reggel 9-re mindet elvitték. (ugye múlt csütörtökön a Szlovák Lidl fűkaszája fogyott el 2 város összes boltjából), most meg az akkus flexre pályáztam és voltam olyan amatőr, hogy este fél 8-kor toppantam be a boltba. Az eladó srác röhögve mondta, hogy a flexből már 9-re egy darab sem volt. Sebaj, hívok egy ismerőst, egy várossal arrébb, hátha. Hát, mit ad Isten, ott is elfogyott. Nem is lesz több, ennyi volt.
Bosszúból és vígaszként hoztam egy ilyen profi, 4500 Ft-os bitkészletet. (életem legdrágább bitkészlete) és végre egy 4Ah akksit a fűnyíróba.
Mivel az imént értem haza, így a próbakörre már csak holnap lesz lehetőségem.
Na, az ezen tapasztalatok miatt legközelebb 26 Euroért csütörtökön lesz az akkus szegélyvágó a Szlovák boltokban, valamint 39 Euroért ugyanez az akkus flex. Ha drágábbra is jön ki, de szerintem nekifutok még egyszer ennek a témának és bizony megteszem, hogy nyitásra ott leszek
Az a rohadt bosszantó ebben a "volt-nincs" dologban, hogy magamtól amúgy hezitáltam napok óta az akkus flexen, mert itt-ott olvastam, hogy persze semmi ereje nincs és semmire sem való (ugye, jellemzően egy Makita és Metabo rajongónak úgyis ez a véleménye a Parksideokról, miközben én meg tök boldogan elvagyok minden termékükkel- főleg, hogy átlagban évi 1-2x veszem elő őket) -
syler123
veterán
Én is így gondolom, a géppel nem lesz gond, nem fogják raklapszámra venni, de nagyon sokan használnak parkside gépeket, szóval az akkuval lehet gond. Megyek nyitásra fene bánja.
Annak jobban örültem volna ha a gép kb 38cm-es lenne vágásra, mert akkor kis pici gép lenne, de végülis mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest