Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
supercow
őstag
Én szeretem nyírni, kb 1.5-2 óra alatt kényelmesen szoktam végezni. Mindig megfogadom, hogy hetente nyírom, aztán 2 hetente sikerül megcsinálni. Remek magyar gyártmányú, gyűjtőkosaras modellt használok, nem kell összegereblyézni utána, mert elég nagy a terület. Épp a hétvégén éleztem meg a kést, mert az előző tulaj öröksége (szögek, drótdarabok) tönkretették, az utóbbi időben már csak tépett, nem vágott szegény. Most már rendesen ki van takarítva.
Nagyon sajnálom hogy így kiégett itt is, de nincs időm naponta locsolni, pedig van kút, mehetne ingyen a locsolás... Jövő tavasszal beruházok néhány kiló fűmagba, feltuningolom az egész kertet.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest