Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Lenry
félisten
Sehogy, ez moderátori hatáskör, majd ők elintézik.
Legközelebb pedig a kérdésednek mindig keress egy már meglévő, a témával foglalkozó topikot, és ott tedd fel azt, új topik nyitása helyett, és messziről kerüld a függetlenítés, warez és hasonló témákat

További jó ittfórumozást
-
Kyle777
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettek + egy kicsit mélyebbre hatoltam a témában, így már valamivel okosabb lettem.

Azért pedig elnézést, ha "nem illő" témát hoztam fel. Még kezdő fórumozó vagyok. Ha kapok egy kis segítséget, hogy törölhetem a topicot, megteszem.
-
-
Lenry
félisten
nem kelner, hanem kernel. ez a Linux rendszermagot jelenti, ami az Android rendszer alapvető működéséért felel, és kevés köze van a szolgáltatóhoz kötéshez.
egyébként tudtommal maguk a ROMok kötődnek a szolgáltatóhoz, ha felraksz egy független ROMot (ami a neten keringő ROMok nagyjából 99%-a) akkor független is marad a telefonod.
-
Kyle777
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi: Lehet-e valahogy ellenőrizni, hogy a telefonom (jelen esetben:Sony E. X8) milyen programmal/módszerrel lett függetlenítve?Ha igen, hogyan?
Azért lenne fontos a kérdésre választ kapnom, mert régebben használtam főzött ROMokat, még függetlenítés előtt. Az esetleges instabilitásukon kívül, összességében tetszettek és most is szívesen kipróbálnék egy-két újabbat, de ezekhez már nagyrészt valamilyen extra kelner kell. Viszont ezek a kelnerek egyes függetlenítési módszerek esetében újra lockolhatják a SIM kártyát. Tehát így, hogy nem tudom pontosan milyen módszerrel történt az unlockolás, nem szeretnék belevágni a ROM pakolásba.A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, Kyle777.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natúr Titán Színben Kártya-független,2026.03.26.-ig Apple Garancia,
- iPhone 17 Pro max 256GB gyári független 2027.01.09. Apple jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem buzdítok senkit semmira, csak megemlítettem.