- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Soha többé UPS
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz zeon.hu #3151 üzenetére
Milyen módon volt/van beállítva a továbbítás? Mert akkor az életben fogja tartani a címet/fiókot. Azt kéne visszavonatni, de akkor már legyen beállítva előtte 2fa, mert ha nincs meg a titkos kérdés/válasz, akkor 90 nap, és auto törlés, és azalatt meg nem tudjátok hogy valaki belement-e vagy sem.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz zeon.hu #3149 üzenetére
Ha így is úgy is búcsúztatandó, és nincs benne ami kellhet, akkor csak 91 napig nem kellene belépni és törlődik. Viszont ha korábban volt beállítva valami, ami lehivogatással életben tartotta, akkor azt ki kellene kapcsolni (ha a frissebb 90 napos olyan mint a régi volt)...
Azt is hallottam, olvastam érv-ként, hogy nem baj, ha egy -egyébként jól levédett- emailcímet/fiókot nem törlünk, mert ha tényleg csak mi férünk hozzá, akkor jó indikátora lehet esetleges régi dolgok mozgásainak. Ha le van védve a böngésző akkor még rejtett pixelek betöltögetéséből sem tudják igazán, hogy mi megnéztük a mailt. (ez az érvelősi picit ellentmondásos, de azért van benne valami).Tényleg, hogyhogy "rég nem használt", de még is tudjátok, hogy feltörték... Mi tartotta életben ez alatt? Mióta nem használta? Hogyan értesültetek a feltörésről? Miért léptetek be most?
Egyébként én rákérdeztem még januárban a freemail felületén, hogy a 90 napos, és a felhasználó által kezdeményezett törlés közt van-e különbség.... E-hó elején írt vissza a rendszer, hogy " a probléma még fennáll?".... Szóval erről is ennyit egyébként...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound Blaster Z
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest