Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Az én legfurcsább sztorim eddig tegnap este történt. A The Ringről kidokkolva belecsöppentem egy jó kis kavalkádba, unionersek támadták a bázist nagy erőkkel. Aztán persze engem is, úgyhogy gondoltam besegítek egy kicsit a zsaruknak. Az utsó jómadár menekülőre fogta és közel repült a Ringhez én meg eresztettem felé egy nagy löketet. Kitért valahogy a sorozat meg a bázist találta el...az egész radar egyből piros lett, teljes rheiland police a nyakamban. NA EZ öngyilkos küldetés...ennek ellenére igen sokáig kihúztam. Sőt a statuszom nem lett ellenséges, pedig önvédelemből leírtottam közülük jópárat. Aztán inkább kiléptem..

Elég sűrűn lépegetek szinteket, asszem 23-24 körül járok.
Vettem egy Valkyriet, de határozottan gyengébbnek tűnik, mint az Anubis.
Honnan szereztetek 6-8 szintű jó fegyvereket? Corsairoknál teljesen semleges vagyok, érdemes elnézni hozzájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest