Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Na, a japánoknál vagyok, Barracudára gyűjtök. Az első hajó, aminek meg tudtam jegyezni a nevét elsőre.

13. szint, a kis Cavalierrel kavarok, az 5. szintű stukkerek elég jól bejönnek.
Itt történt meg az egyik legrövidebb küldetésem eddigi pályafutásom során, az akciórész kb 20 másodpercig tartott. Egy fickót kellett levadászni, még alig fejezte be, hogy itt fogok megdöglendeni, amikor már a vonósugár húzta be az escape podját...
-> cruise mód és hagytak eljönni. Vicces volt.
A versenyt másodikra megnyertem, egyáltalán nem volt vészes. Az első menetben lőttem egy csúnya kapufát a háromnegyedénél...
Tényleg azt mondta, hogy vissza lehet menni hozzá, de Trent a naplójában nagyon a háta közepére kívánta az egész hercehurcát.
Ami kifejezetten bosszant, hogy a játékban eddig a csatahajók..., hát elég komolytalan ''erőt'' képviselnek.
Egyébként főleg itt japániában nem túl erősek az ellenek, vagy én vagyok túl jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Garis! Hisense 55E7Q 139CM Qled Smart 4K TV
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- UNIQUE SHELL ergonomikus, szövet irodai szék
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-> cruise mód és hagytak eljönni. Vicces volt.