Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Na, a japánoknál vagyok, Barracudára gyűjtök. Az első hajó, aminek meg tudtam jegyezni a nevét elsőre.

13. szint, a kis Cavalierrel kavarok, az 5. szintű stukkerek elég jól bejönnek.
Itt történt meg az egyik legrövidebb küldetésem eddigi pályafutásom során, az akciórész kb 20 másodpercig tartott. Egy fickót kellett levadászni, még alig fejezte be, hogy itt fogok megdöglendeni, amikor már a vonósugár húzta be az escape podját...
-> cruise mód és hagytak eljönni. Vicces volt.
A versenyt másodikra megnyertem, egyáltalán nem volt vészes. Az első menetben lőttem egy csúnya kapufát a háromnegyedénél...
Tényleg azt mondta, hogy vissza lehet menni hozzá, de Trent a naplójában nagyon a háta közepére kívánta az egész hercehurcát.
Ami kifejezetten bosszant, hogy a játékban eddig a csatahajók..., hát elég komolytalan ''erőt'' képviselnek.
Egyébként főleg itt japániában nem túl erősek az ellenek, vagy én vagyok túl jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-> cruise mód és hagytak eljönni. Vicces volt.