Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Most azért nagyot csalódtam a játékban: visszamentem a Hood csatahajóra Dublinba, a versenypályához, ahol az ürge anno azzal köszönt el, hogy bármikor menjek vissza egy versenyre, ha van kedvem... Na visszamentem és semmi különbség nincs a galaxisban kóborló egyéb hajókhoz képest, az ürge sehol. A pályán ugyan végig lehet menni, de közben Molly és Corsair hajók lövöldöznek cruise disruptorral - vesztükre

Szóval hiányolom az erőviszonyoknak megfelelő viselkedést. 2 km-ről le lehet scannelni vkinek a fegyverzetét, és ha azt látják rajtam, hogy van 4 olyan fegyverem, amiből 1 is elég lenne ellenük, akkor minek csesztetnek? Én húznék a fenébe, de nagyon gyorsan... Na mindegy, majd a modok vagy a következő verzióban remélem javítják.
Egyébként a legjobban azok a hajók idegesítenek, amelyeket megvizsgálva 800000 adag gyémántot, vagy egyéb olcsó kacatot találok. Csak kár, hogy max 70-et tudok belőlük begyűjteni.
MORGÁS OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest