- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
A skinek bazáriak szerintem, undorítóan sok a mikrotranzakció meg a feloldható baromságok benne és az egész menürendszert olyan nehezen átláthatóvá teszi. A Ranked is nagyon rövid szvsz mire úgy igazán rá tudnál egy meccsre hangolódni máris térfél csere majd bumm vége. A gunplay jó, a grafika és a sebesség is rendben van, a skillek is látványosak de nem túl jó a balansz a lancerek között. 800+ óra Valorant (konzol) után nekem is felüdülés kicsit, de ezt a játékot nem lehet komolyan venni.
FragPunk | PS5 | Montage#1 egy kis saját játék ha valakit érdekelne. Konzol, kontrollerrel.
-
Szerintem sok ilyen játék jelenik már meg, most akik ezt akarják tolni azok beragadtak CS vagy Valorantba, az extraction shooter meg BR a menő most, szerintem ez az oka ennek ,hogy kicsi az érdeklődés az ilyen játékok után, ott volt pl a Spectre Divide, az is hatalmasat zakózott, pont most állították le a szervereket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest