- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
gyuribácsi88 #817 üzenetére
A mai napon is próbáltad?
-
válasz
LendvaiFeri1 #816 üzenetére
Nálam ugyan ez, én meg utánvétes csomagot akarok feladni, de ugye ki kéne fizetnem a küldés díját. 6 automatánál próbáltam. Vicc lett ez a cég is.
-
LendvaiFeri1
addikt
Sziasztok!
Utánvétes csomagot szerettem volna átvenni, de az átvételi kód beírása után az alábbi üzenet fogadott:
Valakinek volt már hasonló? -
-
válasz
gyuribácsi88 #813 üzenetére
nekem sokadik próbálkozásra sikerült.
-
-
Mindenkinek döglődik ma a foxpost?
Nem tudok reggel óta csomagot feladni.
Internal server error. -
mexel
veterán
Sziasztok. Csak egy S.O.S kérdés. Egycsomagot kellene kreálnunk, és az egyik méret 19,5. Van vmi tűrés vajon? Kb 20-20,5cm a doboz de már ezt fizették, ezt a méretet és ilyen a csomag, próbáljam meg vagy oldjam meg máshogy? Ano úgy emlékszem én épp határra csomiztam vmit, de ott még volt hely mellette
-
válasz
ImpersonatoR #807 üzenetére
szia, szerintem már egy jó ideje így van, tavaly volt egy eltűnt csomagom, akkor néztem és már akkor is 50 volt
-
Eddig nem úgy volt ha magánszemélyként Foxpost automatába adom fel a csomagot akkor 250.000 Ft ig biztosítva van alapból (pl ha elveszik vagy ők rongálják meg) ?
Mert most már csak 50.000 Ft -ot olvasok FAQ -ba
(igen ha webshopról rendelek akkor 300.000 FT de az most nem érdekel)
-
halisa
tag
Közben beszéltem az ügyintézővel és a pénzek vissza is jöttek! Majd holnap újra megpróbálom kivenni a csomagot. Azért a weboldalukon vagy facén tájékoztathatnák a jó népet ha fennakadás van, hogy mindenki nyugodjon le a ..icsába.
-
halisa
tag
FIGYELEM! MA! Akadozik a kártyás fizetés az automatáknál!!! Kétszer levonta az összeget a terminál! Most az ügyintézőre várok, hallgatom a zenét , várok.
-
Mtbsrác
senior tag
Kérdésem volna.
Létezik ilyen foxpost szolgáltatás? Még sose hallottam róla.
Én átba**ást látok benne. A címsor se stimmel foxpost_hu nem pont van ott. Meg mi az az encryptedserver.info weboldal.Rákattintok direkt hogy kapjam meg a pénzt erre ez a felület fogad:
Már itt is furcsavolt én knh-s vagyok és a belépő felület se stimmel. Nem is felh/jelszó párossal kell belépni.
ITT FOGOTT el igazából a gyamú hogy lehúzás lehet.A story hogy egy csaj akarja megvenni a fotómasinámat, kb tökéletes magyarsággal írt már, lehet (AI). De a kérdéseimet nem úgy válaszolja meg ahogy szeretném. Persze telefonszámot nemad
Így lehet hogy új csalással állunk szemben.
Lehet én reagáltam túl, s mégis létezik ilyen akkor bocsi a tudatlanságomért!!!!
-
formula01
senior tag
Közben iOS Foxpost applikáció alapértelmezetten kötőjelesre formázza, gondolom ez akkor megfelelő lesz.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Ha utánvéttel szeretnék feladni egy csomagot, a bankszámlaszámom milyen formátumban kellene megadnom?
Azt írja figyeljek a megfelelő a formátumra, de a formátum már nincs leírva sehol.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
Fecogame #792 üzenetére
Persze hibák vannak, csak úgy tűnik erről az ügyfélszolgálatuk nem tud semmit, mert teljesen fogalmatlan módon próbáltak segíteni és feleslegesen küldözgetik az embereket más automatákhoz, ahelyett, hogy mondanák, hogy központi probléma van. Legalább nem rabolnák az emberek idejét.
-
Flashcash
Közösségépítő
Egy negatív tapasztalat a Foxpottal kapcsolatban.
-csomagfeladás egy előre létrehozott feladási kóddal, az automatánál próbálva kézzel/QR beolvasással többször nem fogadja el mert "Hálózati hiba miatt a feladás nem lehetséges"
-az ügyfélszolgálatot felhívva be tudnak lépni távolról az automatába (azaz az automatának van hálózati kapcsolata), a feladás nekik sem megy, segíteni azt nem tudnak (próbálja meg máshol)
-további két másik automatánál ugyanez, csomagot feladni hálózati hiba miatt nem lehet
-délután egy negyedik automatánál a csomagfeladás ugyanezzel a kóddal működik-később ugyanez a történet más csomagkódokkal is, ügyfélszolgálat segíteni nem tud. Valószínűleg valamilyen központi rendszerük túlterhelt és néha nem képes kezelni a csomagkódokat, így véletlenszerűen nem lehetséges a feladás bizonyos csomagkódokkal, így foghatod a csomagot és viheted magaddal. Összegezve Magyar Posta alatti színvonal és bizonytalan szolgáltatás.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok!
Házhozszállításra adtam fel csomagot..de még mindig azt írja az állapot, hogy a futárnál van. Ez milyen gyakran frissül? -
omfgk
veterán
Ez esetben csak automatikusan berakják máshova, vagy rákérdeznek emailben?
Mondjuk máshova se tudják nagyon rakni.
Ami közel van az szintén vörös.Itt egy futár szublimálhatott mert ezen a területen csak karácsonykor láttam telített automatákat.
Persze ma se tették be. Reggel szokták ki/be venni a csomagokat.De gondoltam ,hogy ha már 1 hete ülnek rajta akkor esetleg prioritást élvez...
-
omfgk
veterán
Egy nekem címzett foxpost-os csomagot ismét nem fénysebességgel érkezik.
Eredetileg még 13-án került a raktárba de azóta nem mozdult. Délelőtt megcsörgettem őket ,hogy mi a helyzet...
Szortírozónál valami gebasz volt.
Utána frissült ,hogy ismét raktárban, már mai dátummal.
Elvileg holnap jön, de azóta vörös lett az automata. Szóval majd egyszer... -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Decathlon foxpost visszaküldésnél azt írja, hogy azzal a nyitókóddal amivel átvettem vissza is küldhetem. Ez tényleg működik?
Foxpost oldalán próbáltam a visszaküldésnél beírni a kódot ott azt írja nem létezik.
Automatánál csak annyi, hogy kiválasztom, hogy visszaküldés, beírom azt a kódot és ennyi? -
guftabi96
addikt
válasz
Fecogame #783 üzenetére
Igen.
Ettől függetlenül a Foxpostról továbbra is megvan a véleményem.Pl. Jelen helyzetben is a csomagkövetés miért azt írja, hogy a futár a csomagot felvette és úton van a raktárba (holott ez nem történt meg), ahelyett hogy sikertelen csomagfelvétel vagy valami hasonló
Ok, hogy biztos nagyon kevés ilyen eset van, de akkor is bosszantó.
Mindegy, ebben a történetben most ez a legkevesebb -
guftabi96
addikt
válasz
Fecogame #781 üzenetére
Lehet, csak amikor az ember fut a pénze után (sajnos úgy néz ki ez lesz a helyzet), akkor kicsit "szarul esik" ezt az 5 napot látni.
Azért állt meg ott a csomagkövetés, mert üres volt a rekesz, nem volt mit felvennie a futárnak belőle.
De ez innen már egy másik történet. -
guftabi96
addikt
Az ok, hogy nem sietik el, van ilyen. Viszont az aggaszt, hogy előző héten pénteken felvett csomag a követés szerint még a központi raktárig se jutott el. Hazavitte a futár?
Járt már így más is? Ennyire rosszul működik a csomagkövetés?Van nekik valamilyen elérhetőségük, ahol írásban lehet kommunikálni? (Csak hogy legyen valami nyoma is). Telefonszámon kívül mást nem találtam.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #775 üzenetére
Jeleztem újra, náluk volt a gond, más is jelezte hogy nem.tudta átvenni, kijavították a rendszerhibàt, délután átvettem a csomagot, ès megköszöntem a emailen hogy foglalkoztak vele. De mennyi annak az esélye, hogy èletemben először használom a foxot ès erre pont ma döglik meg?!
murphy törvényei.
-
skroy
senior tag
válasz
Marcsello31 #773 üzenetére
Ott az automatán egy telefonszám, amin a hibát bejelentheted. Akár már ott egyből ki is nyitották volna távolról.
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Èletemben elősször ès utoljára próbáltam ki ezt a szart.
Vettem valamit a jófogáson, a srác feladatta a csomagot Foxposton keresztül, ami ma meg is èrkezett, de amint beütöm a kódot a nyomorult autómatába, rendszer hiba jön ès nem törtènik semmi.belső hálózati hiba kód.
Èn befejeztem innentől kezdve ezt a fapados törtènetet. Mivel pènzt sem vett le, megy vissza a feladónak, írtam a hiba jelenségről a Foxpostnak is, trágya. -
Atomgeszi
nagyúr
Azt látom valahol előre, hogy az általam feladni kívánt csomagautomatába van-e megfelelő rekesz üresen?
Nem akarok potyára oda menni. Jelenleg a térképen sárgával jelöli" Az automata közepesen telített, csomagfeladásnál esetenként előfordulhat, hogy nincs szabad fiók, a kiszállításban átlagosan 1-2 napos késés lehetséges." -
Alpachino
veterán
-
Ubul86
őstag
válasz
Alpachino #765 üzenetére
simán benne van hogy még péntek este tették be csak másnap kaptál róla levelet
én pl mpl-től kaptam ma, hogy már szegeden van a szállítmány, csütörtök este adtam le a rendelést, tegnap délután adta fel a webshop Budapestről.
Persze nem lesz már Vásárhelyen, de simán szállítanak, max a levél jön később
-
05.28.-ig érvényes Foxpost 300 Ft-os kupon kód:
hazaifox300
Szerintem felhasználói fiókonként csak egyszer felhasználható, de ha valaki tudta többször is aktiválni, jelezzen.
-
Ubul86
őstag
jó kérdés...belefutottam múlt héten, péntek du. adták fel, másnap délután jött a levél hogy a raktárban van már a csomagom.
Lehet csak késett a levél, lehet hogy még szombat reggel kivettékpéntek este még szerdát írt hogy majd kb. akkor vehetem át, szombat du meg hétfőt, hétfő 11kor meg már csippant a teló hogy vehetem át.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy most este feladtam egy alaplapot automatában, de az IO shield kimaradt belőle... Amíg el nem viszik, addig valahogy ki lehet venni? Vagy buktam és utána kell küldeni egy újabb csomagban?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest