- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
válasz
batyuska100 #499 üzenetére
Felhívtam őket, azt mondták hogy ők úgy látják hogy működik az automata. Lehet aki csomagot akart feladni annál ment tönkre a gép, elment egy másikhoz és akkor ez az egész művelet felül lett írva?
-
batyuska100
senior tag
válasz
batyuska100 #498 üzenetére
Lehet hogy nem úszom meg ezt az egészet?
Reggel 8-kor megjött a csomag, 13:30-körül tudtam (volna) átvenni, mert vagy elromlott az egyik kapcsoló az ajtóban vagy lefagyott az egész rendszer. Annyit írt ki hogy nyitva maradt az ajtó, csukja be a továbblépéshez - vagy valami ilyesmi. Az a baj hogy az egyik ajtó sem volt nyitva és a vissza gombot nyomogatva nem történt semmi. 1-2 óra visszamegyek, szerintetek telefonáljak be az ügyfélszolgálathoz? -
tlac
nagyúr
válasz
batyuska100 #495 üzenetére
az enyém is eltűnt, de ma már egyszer láttam
-
batyuska100
senior tag
válasz
batyuska100 #495 üzenetére
Ja semmi, már javították.
[kép] -
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Miért tűnt el teljesen random a csomagom?
[kép] -
winbox
senior tag
Ma reggel megint nem lehetett létrehozni csomagot a weboldalon, a nálunk lévő automata nem is ment. Nem tudom, hogy azóta javult-e a helyzet, majd csak délután tudom megint megpróbálni.
-
válasz
Cyberfaust #491 üzenetére
Épp most küldtem el egy csomagot, minden rendben volt.
-
Biztosan szembejött már a többségnek, de beteszem ide is.
RENDSZERFRISSÍTÉS
Kedves Felhasználónk!
Tájékoztatunk, hogy 2022. szeptember 10-én, szombaton 9:00 óra és 12:00 óra között rendszerfrissítés miatt szolgáltatásaink (pl. csomagautomatáink, foxpost.hu, FOXPOST applikáció, Vaterafutár, stb.) elérhetőségében kiesés várható. Esetlegesen felmerülő probléma esetén a karbantartás hosszabb időt is igénybe vehet.
A frissítéssel háttérrendszerünk fejlesztésére kerül sor, amelynek köszönhetően a jövőben még gyorsabb és korszerűbb kiszolgálás valósul meg.
Megértésedet köszönjük! -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a Foxpost-al, üzleti partnerként adok fel csomagokat, de kicsit belekavarodtam a méretekbe.
A táblázatukban az "XS" típusnál fel vannak sorolva különböző méretek és különböző számozású automaták (pld.: HU301-HU600). A táblázat alján pedig:
A megadott méreteket kizárólag a csomag feladása során kell figyelembe venni!Jól értelmezem, hogy megnézem milyen "HU..." számozású automatában adom fel a csomagot, és ha belefér a hozzá tartozó méretbe, akkor XS, ha nem akkor S-es lesz a típusa?
Tehát nem azt kell figyelembe venni, hogy az átvételi automata milyen számozású, hanem a feladási automata számát kell néznem...
Mert kicsit elbizonytalanodtam, hogy tömeges feladásnál bőven nagyméretű rekeszt is lehet választani, nem értem akkor miért kell itt figyelni, és nem a cél automatánál a számozást...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #486 üzenetére
3-4 nap is lehet mire megérkezik... nyugi.
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
Először adtam fel utánvétellel csomagot a Foxpostal.
Hétfőn adtam fel amit kedden átvett a címzett.
A Foxpost azt írja, hogy "Átutalva", de SMS-t nem kaptam az utalásról és a Bank alkalmazásában se látni beérkező utalást.
Ez normális vagy lésőbb érkezik az összeg -
A linkből még nem jött le, azt hittem tovább dob foxpost app-ba. Hiába felkészült az ember, elsőre majdnem én is bedőltem, de amikor láttam, hogy az unicredit bejelenkezés szükséges, akkor azért erősen gyanút fogtam, hogy ez nem oké, miért kellene nekem bejelentkezni az unicreditbe, amikor foxpostban benne van a számlaszámom. És persze megkérdeztelek titeket
-
Sziasztok! Szeretnék egy gyors segítséget kérni. Most vettek meg tőlem elvileg egy órát. A romániai csaj (Vörös Zsófia) azt mondta, hogy foxposton keresztül kifizeti nekem az árut. Elkérte a nevem és az email címem. Mindezt whatsappon beszéltük le. Elvileg kifizette, kaptam egy olyan linket, hogy: https://foxpost.147852.space/számokésbetúk. Az avast web plugin arra figyelmeztet, hogy ez egy adathalász webhely. Namost eljutok egy bejelentkező képernyőig, mellékelem, rámegyek a bankomra, kér egy loginnevet és jelszót, de a böngésző címsora még mindig ezen a webhelyen van. Mit tegyek? Ez így oké? Direkt nem linkként rakom be:
https://foxpost.147852.space/autorize1661789677387962
-
winbox
senior tag
Automatából automatába küldésnél nem kell címkét kérned. Az csak házhozszállításnál opció. A futár aki kiveszi majd a csomagot ragasztja rá, ingyenesen. Én kézzel raszoktam írni pár fontosabb adatot a csomagolásra, vagy nyomtatok egyet és ráragasztom. De ilyenkor is mindig ráfogja ragasztani a foxpost a saját címkéjét, ingyenesen.
-
Xarina
aktív tag
Sziasztok! Most nyílt nálunk egy automata és azzal kellene küldenem egy csomagot. (automatából automatába) Végignéztem a feladásról a videót, de nem világos számomra, hogy ha nem kérek cimkenyomtatást (elég drága 150 ft-ért, bármelyik boltban 15-20 ft-ért tudok nyomtatni), akkor hogy ragasztom fel az általam nyomtatott cimkét, mert az oktató videóban az van, hogy ne ragasszunk rá a cimkére semmit, mutatják, hogy ragasztószalagot se.
-
Zsolesz1885
tag
Sziasztok!
Az mennyire normális hogy 2 napja úton van a csomag de még nem érkezett be a raktárba? Több csomagom is jön, van amit reggel adtak fel és már este raktárban van.
-
bepken
veterán
sziasztok!
tegnap lett feladva nekem egy csomag, nyomkövető oldalon látom is, hogy már futár ki is vette a feladó automatából. azonban SMS értesítőt továbbra se kaptam. úgy emlékszem, korábban kaptam SMS-t, amint bekerült a rendszerbe a csomag. vagy rendben lesz így is, csak ne türelmetlenkedjek?
-
Ubul86
őstag
na, mondjuk látod, itt a probléma, ha kevés az automata, akkor ugye gyorsan megtelik. Nálam is volt ilyen , de 10-ből 9-szer kb 2 nap alatt megkapta az illető mindig. Volt, hogy aznap reggel feladtam, másnap délután már vehette ki az illető
De igen, volt olyan, mikor 6 napig tartott. Azért egy ilyen szolgáltatásban rengeteg a rizikófaktor, hisz minimum két automatát kell összehangolni, egyikben legyen hely feladni, másikban legyen hely elhelyezni. És akkor még ott vannak a köztes állapotok.
Ahhoz képest amúgy szerintem a foxpostnak van a leginkább részletes visszajelzése arról, mi-hol jár. Tisztában vagyok vele, hogy téged ez nem boldogít, de a vevőnek is tisztában kell lennie az ilyen esetekkel, mikor az ember önhibáján kívül esik bele ilyen helyzetekbe. Ezt ugye felvállalta mindenki, vagy ha nem tette volna, akkor gondolom mással küldted volna.
-
jeni
félisten
válasz
Fecogame #473 üzenetére
Ha az adott faluban, városban csak 1 automata van,esetleg két áttételes oldalán vagyis mindkét város szélén van, akkor teljesen mindegy mennyire telített az adott rekeszek ott. Más hová a címzett meg nem fogja kérni másik városba(n) emiatt.
Nem vitatkozni szeretnék,csak érthetetlen számomra és a többieknek is egyaránt akik kerültek ilyen helyzetbe korábban.
Ez amolyan kapufa.
Nyaralás ide vagy oda ,hogy ma olvastam,hogy növelik a átvehető idő hosszát 3-ról 5 napra. Ez akkor lenne jó ha lenne felesleges szabad kapacitás és szabad rekesz. De ezzel a döntéssel még inkább telítődni fognak az automaták. Ez nem javítja hanem rosszabb lesz a helyzet emiatt.
A csomagátvételnél a FOXPOST nem kért személyigazolványt így a hozzátartozó akár a barát is átveheti a csomagot akár előre fizetve lett akár utánvételes a csomag. Ő is kitudja fizetni a kártyájával az összeget a kapott kód alapján. A két haver meg lerendezi egymással a költségeket. -
Csomag feladásakor látni, hogy a célterminál telítődve van, vagy sem. Én rendszerint ilyenkor inkább egy másik, az eredetihez közeli, de szabad terminálba küldöm a csomagot, pont az ilyen esetek megelőzése miatt.
Ha a címzettek pedig nem veszik ki a csomagjaikat (időben), akkor a többi csomag szamára sem lesz hely, hogy oda bepakolják a futárok. Persze ezen lehetne javítani az átvételi határidő rövidítésével, de akkor meg az lenne a baj.
-
jeni
félisten
válasz
Fecogame #470 üzenetére
Sajnos nem ezt a tájékoztatást kapja a feladó és a címzett, hanem a raktárba érkezett jelzést kapja!
Az pedig ha telített az adott TERMINAL és ez nem a feladó és a címzett problémája hanem a FOXPOST-é!
Az agyon szidott MPL az legalább eljuttatja időben akár másnapra a címzetthez a csomagot.
És ők nem panaszkodnak ,nem keresnek kifogást arra,hogy telített az adott csomagautomatájuk,így nézve semmivel sem nagyobbak a FOXpostnál.
Tegyen javaslatot a Foxpost felé a jövőre nézve ha telítődött a csomagautomatájuk arra nézve adjanak valós hiteles tájékoztatást az ügyfeleiknek.
U.i.:
Megoldás lehet erre,hogy a Postától,a GLS-től akár az Emagtól kölcsönösen béreljenek egymástól szabad rekeszt,vagy fiókot ki hogyan nevezi.
Ciccuka
+1 -
jeni
félisten
válasz
Fecogame #468 üzenetére
"Ha telített csomagautomatába küldted"
Ennek mi köze annak,hogy a csomagautomatából a raktárba érkezett és ott rostokol a csomag szerdán,csütörtökön és pénteken? Rendben, szombat -vasárnap szünnap. Onnan nem is ment tovább! Magyarán a Foxpost dolgozóknak,a cégvezetőknek nem fontos,hogy a címzett minél előbb megkapja a csomagját. El lehet képzelni,hogy akinek feladtam a csomagot mit érezhet ezek után,hogy direkt kérte,hogy még aznap adjam fel,hogy legalább már pénteken átvehesse!
Én már ezek után nem igen tudnám javasolni a Foxpost csomagküldést senkinek sem!
-
jeni
félisten
De siralmas a FOXPOST szolgáltatása!
Kedden 17.40 után a csomagautomatában elhelyezett csomagom még mindig a raktárban döglődik! -
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy regisztrált felhasználóként csomagot adnák fel, (automatából automatába). Az FoxPost oldalán a kitöltés után a "Csomag küldése"-re kattintva sem kapom emailban kódot. A fiókomban sem jelenik meg a feladás. -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
06.28.-án vették át a csomagomat és az utánvét összegét még nem utalták át, ennyi idő még normális szokott lenni? -
Oldman2
nagyúr
06.21 -én jött emailben egy ilyen infó:
"Végre itt a nyár és még a futárra sem kell várnod!
Szeptember végéig az automatáknál a csomagtartási időt 3 nap helyett 5 napra növeljük. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csomagod a megszokott 3 helyett 5 napig vár Rád a csomagautomatában, hogy még kényelmesebben teljen a nyár.
(Az új csomagtartási idő a 06.16-tól érvényes az új, feladásra előkészített csomagokra.)"
-
LOTR
addikt
sziasztok
fp átvételi időről érdeklődnék
alapesetben 3 napon belül kell átvenni a csomagot (ez gondolom a gyakorlatban azt jelenti, hogy az elhelyezéstől számított, a legalább 3. napi - vagyis 3 nap elteltével történő- automata ürítés a határidő)?
tehát, ha pl pénteki napon délelőtt bekerül a címzett automatába a csomag és onnantól átvehetővé válik, akkor ha hétfő délelőttig nem veszik át, akkor az automata kiürítésénél ki is veszi a futár?
főleg a hétvége lenne a kérdés, de jól értelmezem a működést?
köszönöm -
Ubul86
őstag
válasz
Chesterfield #454 üzenetére
mennyi ilyen átbaszás van
egyet kéne megjegyeznie az embernek: foxpost.hu
kész. nincs másik. Meg nincs olyan, hogy valaki küld linket, hogy aztán fizess neki. Hát te hirdetsz terméket
Te szépen megcsinálod a dolgokat ott, ahol szoktad, más ne ügyeskedjen, csak utaljon. Ha nem tetszik neki, kalap kabát, van más.
Tudom ,ez most alapból egy átverés, csak nah, rengeteg átverés van, hardverapro-n is -
válasz
Chesterfield #455 üzenetére
sehol, ignoráld
nekünk még viszonylag szokatlan hogy minden hirdetésre, videora, tweetre ömlik az automatikus fraud robotok által, de angol/német nyelvterületen régóta megy
egyszerűen nincs kapacitása senkinek hogy ezzel foglalkozzon -
Chesterfield
őstag
válasz
Chesterfield #454 üzenetére
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Jófogáson hirdetek egy terméket, WhatsAppon felvették velem a kapcsolatot, hogy foxpost mehet-e. Az igen válasz után kaptam tőle egy "https:foxpost-hu.hud-pay.online/xxxxxxxx" linket, ahol az xxxxxxx számokból áll.
Ez rendben van, vagy valami átverés?
köszi
-
Ciccuka
veterán
Kupon még mindig nincs új?
-
_q
addikt
válasz
batyuska100 #451 üzenetére
Nem
A nyereményjátékos részt is kipipálom, elmentem, újratölt az oldal és a pipa nem lesz ott.
Volt egy 200Ft-os kuponom. Most azt nem érvényesítettem, így már engedte generálni a kódot. Nem értem miért nem volt jó a kóddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest