- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
Tibiajax #15233 üzenetére
A képet amit csinálok a játékban azt hol tudom megnézni, nem a játékon belül?
Fizikailag rajta van a tárhelyen vagy felhőben valahol, ha már ott a megosztás lehetősége?Más, találtam egy pályát ami nagyon tetszik, számomra ideális a kocsik tesztelésére, összehasonlítására. A köridőket meg tudom nézni valahol, vagy legalább a legjobb időmet? Vagy magamnak írkáljam fel külön?
@ Tibi, szerintem van rajta fék, csak én vagyok kevés hozzá, kicsit gyorsabban ér oda mint számítok rá
(Olyan mintha motor lenne benne, fék meg nem nagyon, kicsit más mint az eddigi setupok, de köridőben meg gyanús, hogy így a telet beleszámítva is kb a legjobbamat mentem vele eddig)
Szerk: 15230: akkor ezért vannak a seggre ültetett gépek az ah-ban? nem tudtam rájönni mi az értelmük...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest