Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz TESCO-Zsömle #39364 üzenetére

Egyszer MotoGp250cc-ben két csapattárs harcolt a VB címért..Olivier Jacque és Shinji Nakano.
    A végén Jacque nyert....Az évad záró Ausztrál Phillip Island-i futam utolsó körében a piszok döngetős célegyenesben kibújt szélárnyékból, és megverte Nakano-t.
    Nakano taktikusan motorozott Jacque mögött, és egy féktávon rövidebbet fékezett az utolsó körben....Jacque pedig szélárnyékban megelőzte Nakano-t még a célvonal előtt. video
    Sztem egész évben Nakano volt jobb...már csak azért is mert bukott futamot önhibáján kívül...elestek előtte és ő átesett rajtuk.
    ..de végül a francia lett a világbajnok.
    Sztem qva igazságtalan volt a sorstól :D, minden esetre Jacque kapott így több esélyt a továbbiakban, és nem lett belőle senki, és Nakano kapott kevesebb esélyt...és őbelőle sem lett senki, ez így nyílván nem igaz...mert azért értek el eredményeket. De Jacque ki tudta futni magát...benne kb. ennyi volt.
    Nakano hasonló pályát járt be, de ő egy világbajnoki címet sem tudott magam mögé tenni.
    Sztem vannak véletlenek...abban az egyenesben pont nem volt, vagy nem volt akkora szembeszél az óceán felől mint általában (általában a kisebb géposztály lyuggatta az idom első részét, hogy ne fogjon rajtuk akkorát a szembeszél), és így Jacque beérte még a célvonal előtt Nakano-t....van amikor két kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó versenyző közül az egyiknek sorsfordító szerencséje van...teszem azt egy pontszerzésre esélytelen autóval az egyik versenyző pontszerző helyen célba ér egy olyan futamon ahol a rajtbalesetnél kiesik a fél mezőny, a csapattársával együtt,...aki mondjuk előrébb rajtolt. :D
    A sors nem ad vissza mindent :)

Aktív témák

Hirdetés