Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

Oliverda félisten válasz  D@ni88

üzenetére D@ni88

üzenetéreA versenyen osztják a pontokat ott pedig lényegesen jobb a McLaren mint az időmérőn.  Arról nem is beszélve hogy az első négy pilóta esetében szvsz erősen sanszos valami ütközéses megmozdulás az első körben. Arról nem is beszélve hogy az első négy pilóta esetében szvsz erősen sanszos valami ütközéses megmozdulás az első körben.Vettel: - Csak nyerni kéne hazai pályán és vissza kéne előzni Webbot a pontversenyben. Alonso: - Na majd én megmutatom hogy le tudjuk gyűrni a Red Bull-t és van még eséylünk a VB címre. Massa: - Na majd én megmutatom hogy jobb vagyok mint Alonso és különben is az előző versenyen is nekem jött. Webber: - Na majd én megmutatom hogy ki a jobb csapaton belül és megint elverem Vettel-t a hazai futamán.  Ha meg nem lesz semmi akkor majd az egyenes utáni visszafordítóban szépen ki lehet fékezgetni őket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Amúgy Hamilton spórolt a legtöbb gumit a quali-n mert csak összesen 20 kört ment még a többiek minimum 22-t. 
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Arról nem is beszélve hogy az első négy pilóta esetében szvsz erősen sanszos valami ütközéses megmozdulás az első körben.
 Arról nem is beszélve hogy az első négy pilóta esetében szvsz erősen sanszos valami ütközéses megmozdulás az első körben.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)