Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

törölt tag

válasz lenox #1703 üzenetére

Sztem elképzelhető...elvileg elég hasonló görbéik kell hogy legyenek az F1-ben szereplő jelenlegi autóknak, de különbségek vannak, és ezáltal előny és hátrány is kell hogy létezzen.
    De hogy ez mennyire jelentős..kelene a jelenlegi F1-s motorok motorképe, de ezzel az erővel sztem 100millát is kérhetnék a csapatoktól :)

A gumikérdésben engem az riaszt, a múltban is és a jelenben is, hogy ha egy gondolatmenetet nem igazol a valóság, akkor meg sem próbálod (vagy mások) megtalálni hogy miért, és ezért nekem kellene köröket futni hogy cáfoljak egy olyan törvényszerűséget amit 1 perc alatt megtalálni a neten, mégis mindenki abba kapaszkodik bele, mintha ráakadt volna a pontra ahonnan ki lehet fordítani a világot (honnan és hova ne firtassuk :D ).
    Én úgy gondolom, hogy akit a probléma csak ennyire érdekel, azzal felesleges leállni vitázni, ezért írtam amit. Gondolom okosabbnak tartod magad a 'gumisnál', és mégsem foglalkoztál vele elget hogy rájöjj miért is tapad jobban a széles gumi mint az uolyan tömegű keskeny.
    Én tudom (még utaltam is rá) :) ...de mint Bárány János a Hat év Las Vegas-ban, ülök rajta :D

Aktív témák