Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Integra

titán

válasz hunnylander #30803 üzenetére

jaaaj hányóláda...
    azért mert a régiek nem szólnak annyit a topichoz, még figyelnek és emlékeznek..
    nem kell ez a kereszteslovag duma, főleg tőled nem

• 7Heads Drago

veterán

válasz hunnylander #30803 üzenetére

Pont az olyan bulvarfalo mindentudoknak valo, mint te.
    Te most sértegetsz vagy mi?
    1. Nem én szoktam linkelgetni külföldi "bulvár" oldalakat. Mert bizony amit nem a saját két füleddel halottál az nem biztos, hogy nem bulvár.
    2. "Számos versenyző odajött hozzám és elmondta, hogy nem olyanokat nyilatkoztak róla (Hamilton), mint amit az újságokban olvasni lehetett, ugyanis az újságírók kiragadták mondataikat a szövegkörnyezetből."
    Ez a legvalószinűbb? És persze közben elfelejtették megcáfolni.
    3. Az tény hogy Alonso-t dobták. De az is lehet hogy ezt csak a bulvár találta ki.
    4. Most koppantal.
    Erre azért még várjál egy kicsit. És ha lehet ne személyeskedj. Én se teszem.
    5. Ha neked bántja a szemed eme "bulvár oldalak" belinkelése, akkor miért olvasod el egyáltalán őket. Rágodjon rajta az aki elhiszi.

6. Nem értem azt hogy miért olyan hihetetlen az hogy a Merci-nél nincs csapat szellem. Vagy ez ellent mond a hitednek? A Ferrarinál meg legtöbbször az idén rossz taktikát választottak és bénák voltak a szerelők is. Sőt a versenyzők is bénáztak már az idén. Szerencse hogy a Mercinél minden király, és senki sem hibázik, csak egyedül a steward-dokkal nincsenek jobban. Kár érte. Habár ha jobban meggondolom, lehet hogy ez is csak egy bulvár hír és nem is igaz.
    A legmélyebb tisztelettel: egy Ferrari drukker

Aktív témák

Hirdetés