- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Massa spin not caused by Ferrari defect
"If things are not running well for him, Felipe loses concentration quickly," the Swiss said.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #12621 üzenetére
Ez nem Lewis hétvégéje volt. A beállítást sem találták, a boxban is bakiztak, az itóka adagoló is befuccsolt. Ennek ellenére én továbbra is azt mondom hogy jó az a 4 pont.
-
Oliverda
félisten
Tudom hogy egér benne van a tanácsban, de nem hiszem hogy vétó joga lenne. Sőt én azt gyanítom hogy ez a tagság már csak amolyan tiszteletbeli dolog. Valszeg az lesz amit Montezemolo akar. Montezemolo meg jól picsánbillenti ha tovább "újonckodik" a szezon további részében is.
laci666:
"ha Sumi mellet jó volt akkor Kimi mellett is jó"
Hát lehet ha ügyesebb lett volna és abban az évben több pontot tud rabolni Alonso-tól (és a Renault-tól) akkor VB-k lehettek volna. Persze ott a ha.
Ez pont ide vág:
Ralf Schumacher: Massának nincs könnyű dolga
Az elmúlt napokban felreppent a hír, miszerint a Ferrari már az évad közepén lecseréli Massát, és helyére Sebastian Vettelt ültetik. A csütörtöki sajtótájékoztatón egyik pilóta sem akarta megerősíteni a hírt. "Nyugodtam alszom. A szerződésem három évre szól." – jelentette ki Felipe Massa.
"Sokan meglepődtek, hogy a Ferrari szerződést hosszabbított vele. De úgy hallottam, hogy a Ferrari a más csapatnál akarta elhelyezni Massát." – folytatta Schumacher. -
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #12601 üzenetére
Liuzzi?
-
Oliverda
félisten
Én meg remélem hogy miután kirúgják a Ferrari-tól még a Force India-hoz sem veszik majd fel. Massa csak akkor tud valamit ha nincs előtte senki. Akkor végigmegy és (talán) tud nyerni. Viszont ha valaki van szorosan mögötte vagy előzni kell akkor megáll a tudománya. A piti kis stílusáról meg ne is beszéljek, meg arról hogy nem képes beismerni ha hibázik. Abban egyetértek Motion-nal hogy Massa nem illik a Ferrari képbe. Csak azért van ott mert a kisegér a managger, de mivel már nagyegér nincs ott így a napjai meg vannak számlálva. Kíváncsi vagyok hogy ki lesz jövőre helyette, mert ha rajta fog elcsúszni a Ferrari konstruktőri címe (eddig úgy fest) akkor neki reszeltek.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #12557 üzenetére
"vajon mit látott ebben a kisgyerekben Schumi anno"
A tökéletes csatlóst.
7Heads Drago: Elég érdekesen tudod értelmezni az olvasott szöveget. Hol nyiltkozza ebben azt hogy Alonso egy senki?
Szerintem még rágodja rajta egy kicsit.
-
Oliverda
félisten
válasz
laci666 #12434 üzenetére
...és azzal be is zárult az előzések sorozata. Mondjuk sajnos itt Sepang-ban ilyen versenyek szoktak lenni az F1-ben. Tilke rulez. Bahrain legalább egy fokkal jobb, de a gyorsabb városi vagy fél-városi pályákon vannak a legizgalmasabb versenyek. Remélem Valencia is ilyen lesz.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #12425 üzenetére
Az 5. hely is (sokkal) több mint a semmi. Gyanítom hogy Bahrain-ben is jobbak lesznek a Ferrari-k, Barcelona-ban viszont már változhat a helyzet.
-
Oliverda
félisten
válasz
(Kolombusz) #12408 üzenetére
A két lágy meg a box baki nagyon nem kellett volna. Mondjuk ez már tegnap el lett b@szva a +5 hellyel.
-
Oliverda
félisten
Szép volt Felipe.
-
Oliverda
félisten
Remélem hogy nem pöfe Massa nyeri a versenyt....
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose! #12232 üzenetére
Szerintem meg te sem hiszed el azt a hülyeséget amit leírtál. Annak a balestenek semmi köze nem volt ahhoz hogy nedves volt az aszfalt.
Nem volt gyorsabb Button.
mod: Megtanulhatnál már egy hozzászóláson belül válaszolni több hozzászólásra.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #12185 üzenetére
Ha esni fog akkor ez semmi sem jelent. Sőt...
Nakajima messze van szerencsére, a két Red Bull-na meg úgyis darabokra törik majd a felfüggesztése.
-
Oliverda
félisten
Remélem esős verseny lesz.
Most megy a GP2, ott már esik/esett.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #12063 üzenetére
Ami a versenyt illeti, Hamilton egyszerűen hibátlan volt, úgy tűnik, továbbfejlődött a télen, és egyre jobban megtervezve, összeszedetten vezet. Ha belegondolsz, hogy mennyien károgtak a tél folyamán (még a Ferrarinál is), hogy majd jól megszívja, mert agresszívan vezet és fogalmatlan napközis lesz a segédeszközök nélkül, ehhez képest olyat nyújtott, ami közel állt a tökéleteshez. A sok pro és kontra, szeretem, nem szeretem érv mellett, mintha eltűnne a lényeg a sok szakavatott megszólalónál: ez a srác a világ legnagyobb tehetségeinek egyike - amióta autóversenyzés létezik. Ja, és ehhez semmi köze a bőrszínének, meg az újdonság varázsának, ez egyszerű tény. És ez az, amit nem lehet másként értékelni (azért jó néhány izzadtságszagú erőlködést olvastam már a témában).
-
Oliverda
félisten
1. Hamilton
2. Kovalainen
3. Heidfeld (Alonso) -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #12039 üzenetére
"A Ferrari azonban korántsem lélegezhet fel, hiszen amellett, hogy egyes számítások szerint kisebb üzemanyag-terhelés mellett futották hosszabb etapjaikat, az első gyorskörös teljesítményét illetőleg mindenféleképpen Lewis Hamiltont kell kiemelni, aki leggyorsabb körét, mely a nap legjobbja is egyben (1:35.055) úgy teljesítette, hogy a pálya 15-ös fordulójában majdnem keresztbeállt autójával."
-
Oliverda
félisten
Michael Schumacher délután a Pannónia-ringen versenyez
Vas Népe...besz@rás
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
george11 #11929 üzenetére
Sajtó: a Ferrari nem nyerhet Malajziában
Nem hiszem hogy pár nap leforgása alatt javítani tudták a hibát.
Ugye idén sem számít a pénteki motor/váltó meghibásodás?
-
Oliverda
félisten
válasz
george11 #11881 üzenetére
A pilóták teljesítménye hagyott kívánnivalót maga után, hiszen mindketten sokat hibáztak. Felipe Massa rögtön az első kanyarban megpördült, amikor Heikki Kovalainent támadta.
"Felipe túl alacsony fokozatban volt, aminek az okát jelenleg még nem tudjuk.Dehogynem tudjátok....
-
Oliverda
félisten
válasz
george11 #11864 üzenetére
Télen messze a legtöbb tesztkilómétert Ferrari motorokkal futották, illetve a Ferrari még Bahrein-ben is tesztelt ahol ha jól emlékszem nem 20 fokos meleg volt. Mondjuk azt már sosem tudjuk meg hogy vajon Vettel és Fisichella is kiállt volna motorhiba miatt ha nem keverednek korán balesetbe.
Ismét lehet másra mutogatni.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Ez is jó. Remélem most is egy McLaren nyer majd.
-
Oliverda
félisten
Sepang 2001
Itt még nem volt TC, 2 versennyel ezután Barcelona-tól lehetett (legálisan) használni.
Pole by MS (1:11-nél hihhetetlen hóóógy fogja meg!!!
)
(Nem egy könnyű pálya TC nélkül.)
A trópusi felhőszakadás után a versenyen. Joss the boss
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #11722 üzenetére
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #11674 üzenetére
...és már csak párat kell aludni a következő futamig. Jó ötlet volt Börnitől hogy egyből az élején 2 futam jön 1 héten belül.
Remélem Hamilton duplázni tud.
-
Oliverda
félisten
válasz
manutdzoli #11637 üzenetére
Jobb a pilótapáros.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #11596 üzenetére
Nem 20 az hanem csak 19.
-
Oliverda
félisten
Jó kis verseny volt, ennél ne legyen unalmasabb egy sem.
Bourdais-t én is sajnáltam bár amikor még F3000-es bajnokságot nyert kifejezetten nem kedveltem, de a 4 Champ Car címe azért nem volt véletlen.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #11380 üzenetére
Remek.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #11229 üzenetére
Nem érdekes, a lényeg az hogy az eddigi eredmények alapján jól állunk.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Inkább azzal foglalkozzon hogy versenyképes talicska legyen Alonso alatt.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Bemutatta idei színösszeállítását a Williams
Wow! Nagyon jól néz ki ezzel a kissé diszkrét festéssel. Szerintem a McLaren és a Williams a két legszebb autó idén.
Mi az az arany kampó ott a villogó alatt?[link]
Mike: Kiköpott fater.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #10853 üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #10821 üzenetére
Ausztrália és Bahrain a Ferrari versenye, Malaysia-ra viszont nem esküdnék meg. Mondjuk a másik kettőre sem mert ugye bármi megtörténhet.
-
Oliverda
félisten
válasz
manutdzoli #10816 üzenetére
Ne magadból indulj ki...
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
manutdzoli #10782 üzenetére
Mester is who?
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ #10750 üzenetére
Példát kell statuálni, elejét kell venni az ilyen dolgoknak. Ha már az első eset után kemény szankciókat helyeznek kilátásba akkor talán mindenkinek elmegy a kedve az ilyenektől. Nem szeretem/nézem a focit, de ha jól hallottam ott már előfordult olyan hogy pár balhé után nem engedtek be egy darab szurkolót sem a következő meccsre.
Az egyik érv amit fel szoktam hozni az F1 mellett (mondjuk a focival szemben) az pont a szurkolók békés viselkedése, hogy megtűrik egymást, és nincs balhé a versenyeken. Ezt nem kellene elveszíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest